La Vanguardia (Català)

TV3 renovarà el Super3 per recuperar el públic infantil

-

La presidenta del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisua­ls (CCMA), Rosa Romà, va presentar ahir al Parlament el projecte amb què pretén “reinventar” el canal Super3, que ha perdut audiència els últims anys a causa, va argumentar, del canvi en els hàbits de conamb sum de la població infantil, seduïda per les plataforme­s audiovisua­ls i els videojocs.

Romà va reconèixer que els espectador­s del Super3 han caigut per sota dels dos-cents mil, quan hi ha més d’un milió de menors de 14 anys a Catalunya, i va anunciar que aquest any es doblarà i el pròxim es triplicarà el pressupost d’aquest canal. L’objectiu és oferir una programaci­ó renovada, continguts i formats més atractius per als nens. “Es tracta d’una inversió estratègic­a”, va destacar.

“Un dels pilars del Super3 és el seu vessant de servei públic”, va assegurar Romà davant les preguntes dels diputats de la comissió de control a la CCMA, que van recordar que TV3 té una funció que va més enllà de l’entretenim­ent. “Certament, l’audiència no ho és tot”, va admetre la presidenta de l’ens, que va subratllar que la programaci­ó de la televisió catalana continuarà incidint en valors com la igualtat entre homes i dones, la diversitat sexual i de gènere o la defensa de la democràcia.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain