La Vanguardia (Català)

Nadal, a Wimbledon amb reserves

Tennis El mallorquí va a Londres per entrenar-se i provar el turmell

-

Rafael Nadal intentarà aconseguir el tercer campionat de Wimbledon i dilluns anirà a Londres per entrenar-se durant la setmana prèvia al torneig i decidir així si competeix, en funció de com respongui el turmell al tractament que li estan aplicant. El tennista de Manacor va confirmar ahir que la seva intenció és participar en la cita de l’All England Club, però es va mantenir prudent en espera de veure com evoluciona la lesió del peu.

Nadal va assegurar que el tractament està funcionant, però que manté sensacions “una mica estranyes”, ja que té rampes i de vegades se li adormen zones del peu. Malgrat aquestes sensacions, va destacar que ja no va coix i que l’evolució està sent progressiv­a per com s’entrena aquests dies. “Són dolors diferents i per a mi ja és un avenç, però cal esperar a veure com evoluciona”, va insistir. Va recordar que fa tres anys que no juga en herba, “una superfície molt difícil”, i va destacar que totes les rondes de Wimbledon són complicade­s, les primeres perquè competeix contra jugadors que fa més temps que juguen en herba i, a mesura que s’avança en el torneig, perquè hi ha rivals de més nivell. “Intentaré sobreviure com sigui”, va assegurar el tennista.

La seva intenció és viatjar dilluns a Londres, entrenar-se durant la setmana prèvia a Wimbledon i participar en algun torneig que li serveixi per modularse i veure fins a quin punt funciona el tractament i si el turmell respon. “La medicina no és una qüestió matemàtica al cent per cent”, va assenyalar. “S’han fet dues sessions i l’evolució, a parer meu, està sent satisfactò­ria, però cal ser totalment prudent perquè sé que les coses canvien i no tinc la certesa de què passarà”, va assegurar a la roda de premsa. Va anunciar que, una vegada passat Wimbledon, intentarà participar en algun torneig al Canadà abans d’anar al US Open. Va recordar que és el calendari que ha seguit en altres ocasions.

 ?? ?? El somriure de Rafa Nadal a Santa Ponça
El somriure de Rafa Nadal a Santa Ponça

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain