La Vanguardia (Català)

Una altra tarda de retencions en espera del cap de setmana de Sant Joan

-

Les autopistes i carreteres catalanes tampoc no s’han deslliurat aquest passat cap de setmana de les ja acostumade­s retencions i cues que es repeteixen des que va començar la primavera i que s’han accentuat amb el començamen­t de la temporada de platges. La incidència més destacada va tornar a tenir lloc ahir a la tarda a l’AP-7, on per moments es van registrar fins a 12 quilòmetre­s de retencions entre Hostalric i Sant Celoni en sentit Barcelona. Un accident va provocar que només quedés un carril obert per circular des de Sant Celoni en direcció Granollers.

En altres punts d’aquesta autopista, l’operació tornada del cap de setmana també va registrar retencions. Aquestes situacions es van donar a l’altura de Fogars de la Selva, la Roca del Vallès o Sant Sadurní d’Anoia.

També va ser necessari tallar un carril a Santa Cristina, en direcció a Girona, per un accident a la C-31, que va provocar dos quilòmetre­s de retenció, i quatre més a la C-32 al Maresme, entre els municipis de Premià de Dalt i Alella, com a conseqüènc­ia així mateix d’un altre accident.

Els pròxims dies el Servei Català de Trànsit explicarà el dispositiu especial per al temut cap de setmana de Sant Joan, en què s’espera un èxode de l’àrea metropolit­ana de Barcelona la tarda de dijous i una complicada operació de tornada el 26 de juny. Algunes de les mesures que ja s’han posat sobre la taula per a aquests dies són la incorporac­ió de carrils addicional­s i les restriccio­ns al pas de camions per l’AP-7 en les hores de més circulació per aquesta via.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain