La Vanguardia (Català)

La filla de Pepe Navarro diu el “sí, ho vull”

Andrea Navarro Zaldívar s’ha casat a la mansió del seu pare a Eivissa

-

Aquest dissabte, l’Andrea, la filla gran de Pepe Navarro i Eva Zaldívar, de vint-i-set anys, s’ha casat amb el seu promès, Luis Martin López, de vint-ivuit, en un casament íntim a l’espectacul­ar finca que el comunicado­r té a l’illa d’Eivissa. Fins a aquesta localitzac­ió s’hi han traslladat els més de 180 convidats, entre amics i familiars, per celebrar el fermall d’or d’una relació que es va començar a forjar a Londres fa anys.

La cerimònia civil va tenir lloc al voltant de les vuit del vespre i va estar oficiada per un amic de la família. El nuvi va arribar al casament acompanyat dels seus pares en un cotxe de gamma alta. Minuts més tard, Andrea Navarro arribava amb Eva Zaldívar en un cotxe clàssic descapotab­le. Asseguda al seient del copilot, la jove portava el ram de flors a les mans i no podia deixar de somriure a tots els presents. Per al gran dia, va enlluernar amb un vestit blanc dissenyat per Miguel Marinero i es va recollir la cabellera amb un monyo baix i es va deixar alguns flocs solts.

Els convidats, per la seva part, van anar arribant en diversos autocars que portaven el cartell d’“Andy y Luis”. Després de la cerimònia, arribaria el sopar i una festa que va acabar amb magnificèn­cia a la mateixa mansió de Pepe Navarro, una festa que el germà de la núvia de vint-i-un anys, Marlo Navarro, va qualificar d’“èpica” en el perfil de la seva xarxa social.

En Luis està molt integrat al clan Navarro Zaldívar. Les dues famílies es coneixien des d’abans del casament i se sap de la bona sintonia que mantenen. Els noucasats havien expressat anteriorme­nt el desig de fixar la seva residència “fora d’Espanya” i, malgrat que molts mitjans assenyalen la ciutat de Londres com la destinació final, d’altres asseguren que la parella podria traslladar­se finalment als Estats Units.

La parella es va conèixer durant la seva etapa a Londres, ciutat on el nuvi estudiava un màster i ella organitzav­a esdevenime­nts en una coneguda cadena hotelera. Tots dos són molt reservats amb la seva vida privada, raó per la qual amb prou feines es deixen veure en esdevenime­nts públics, a diferència de la família d’ella.

Pepe Navarro es troba enmig de la polèmica amb Ivonne Reyes, amb qui va compartir un cara a cara fa dues setmanes al jutjat. Fa dècades que tots dos estan enfrontats per la paternitat d’Alejandro Reyes, el fill que ella assegura ser fruit de la seva relació amb el presentado­r. Navarro, tot i això, no va reconèixer el nen i, com que es va negar a fer-se les proves d’ADN, la justícia li va atorgar automàtica­ment la paternitat legal del noi. Uns anys més tard, la parella va tornar a ser notícia quan es va fer públic el seu desig de sotmetre’s a una prova d’ADN.c

La parella, que es va conèixer a Londres, manté la seva vida allunyada dels focus mediàtics

 ?? EUROPA PRESS ?? Un somriure radiant Andrea Navarro va arribar a la cerimònia amb la seva mare, Eva Zaldívar, en un cotxe clàssic descapotab­le i amb un elegant vestit signat per Miguel Marinero
EUROPA PRESS Un somriure radiant Andrea Navarro va arribar a la cerimònia amb la seva mare, Eva Zaldívar, en un cotxe clàssic descapotab­le i amb un elegant vestit signat per Miguel Marinero

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain