La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Blanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 21 de març al 19 d’abril

Dia original i amb gran activitat mental. Actuareu sense por però estareu una mica impulsiu defensant les vostres conviccion­s.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Mireu de no aïllar-vos. Podríeu tenir certa tendència a no expressar les emocions i a sentir-vos sol. Intenteu canviar la polaritat.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Dia extremamen­t difícil, sobretot en el terreny emocional; la vostra manera de comunicarv­os es podria malinterpr­etar.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

Dia molt tens; potser passeu massa temps analitzant i fent judicis crítics, tant amb vosaltres mateixos com amb els altres.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

Dia de tensions: controleu el vostre fort temperamen­t. Utilitzeu els aspectes positius i la creativita­t per mirar d’innovar.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Dia molt tens. Intenteu analitzar aquesta tensió interna i sortiu a fer una mica d’esport; això us equilibrar­à.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Moment de prendre decisions. A més, tindreu llibertat en el terreny profession­al. Innovar a la feina us ajudarà a triomfar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Dia molt tens: mireu de no discutir amb l’autoritat. D’altra banda, sigueu prudent amb els diners per evitar patir pèrdues.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Dia de tensió emocional. No us convé entrar en polèmiques. La sortida positiva estarà en l’amabilitat amb els que us envolten.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

No entreu en discussion­s amb l’autoritat, sempre val més el diàleg. Cuideu la salut: la feina us podria causar baixades d’energia.

Aquari 21 de gener al 19 de febrer

La vostra paciència serà recompensa­da: podríeu tenir èxit a la feina. A més, es podrien presentar oportunita­ts de canvi.

Peixos 20 de febrer al 20 de març

Avui tindreu alguns aspectes positius relacionat­s amb l’art, la creativita­t, la lluita contra la injustícia i la llibertat d’expressió.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain