La Vanguardia (Català)

Samantha Fox es casa amb Linda Olsen

La icona sexual dels vuitanta va perdre la seva anterior nòvia i mànager el 2015

-

Samantha Fox (56), un dels mites sexuals de finals dels vuitanta, s’ha casat amb la dona que ha estat la seva parella des del 2016, Linda Olsen (46), a la localitat de Loughton, al comtat d’Essex (Anglaterra).

La intèrpret de hits com Touch me o Nothing’s gonna stop me now i exconcursa­nt del Gran Germà celebrity anglès i la seva ja muller han celebrat un enllaç molt esperat des que es van comprometr­e el febrer del 2020 i que van haver d’ajornar per culpa de la pandèmia.

Olsen, que va néixer a Noruega, té dos fills d’una relació anterior. El més gran, l’Adam, viu amb elles, mentre que el petit, en Noah, viu al país nòrdic. Totes dues es van conèixer en un concert de Fox, de la qual Olsen era fan des de sempre.

La també actriu va viure una sonora i fugaç aventura amb el torero Rafa Camino –“És el noi més guapo que he vist en ma vida”, deia llavors– i el 2003 revelava que era homosexual anunciant que era parella de la seva mànager, Myra Stratton. “La gent diu que soc lesbiana... No sé què soc. L’únic que sé és que m’estimo la Myra completame­nt i vull passar la resta de la meva vida amb ella”, va explicar. Van estar juntes fins que aquesta última va morir d’un càncer el 2015.

L’artista també va revelar recentment que havia de passar pel quiròfan per un petit bony al coll. “Quan el vaig notar em vaig espantar molt i vaig pensar que podia ser un tumor a les cordes vocals”, relatava a The Sun.

Fox va arribar a l’hotel King’s Oak, on es va celebrar la cerimònia, en un Bentley blanc adornat amb flors, cintes roses i una matrícula que deia: “Sam i Linda es casen, el 18 de juny del 2022”. La cantant va triar un vestit amb faldilla asimètrica, cos cotilla amb un gran escot de lluentons i sandàlies platejades. La seva parella va lluir un model amb encaix brodat de color marfil. Totes dues portaven vel.

La música va ser la tercera protagonis­ta del casament, ja que hi van actuar ni més ni menys que dos guanyadors del Festival d’Eurovisió. D’una banda Katharina Leskanich, de la banda Katrina and the Waves (Love shine a light), i de l’altra els noruecs Elisabeth Andreassen i Hanne Krogh del grup Bobbysocks (La det swinge).c

La ja esposa de la cantant és noruega i té dos fills; van començar a sortir ara fa sis anys

 ?? ?? Casament Somantha Fox i Linda Olsen tallant el pastís nupcial. A sota, després de ser declarades mullers
Casament Somantha Fox i Linda Olsen tallant el pastís nupcial. A sota, després de ser declarades mullers
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain