La Vanguardia (Català)

Vinícius ampliarà el contracte al Madrid fins al 2027

- CARLOS NOVO Madrid

El Reial Madrid és molt a prop de tancar l’ampliació del contracte de Vinícius Junior, que s’acaba el juny del 2024 i s’estendrà fins al juny del 2027, amb una important ampliació de les quantitats que percep el brasiler com a premi a una temporada en què ha explotat esportivam­ent i ha estat fonamental en els èxits de l’equip.

L’extrem carioca, de 21 anys, passarà a guanyar deu milions nets per temporada, però amb una bonificaci­ó de dos milions extra de ser entre els tres millors de la llista de la Pilota d’Or. La temporada de Vinícius ha estat per emmarcar. Malgrat que no va ser titular als primers partits, de seguida va prendre el lloc a Hazard i es va guanyar la confiança de Carlo Ancelotti. El jugador va acabar la campanya havent jugat 52 partits, en què va marcar 22 gols (fins ara el seu gran problema era la falta de definició quan arribava a l’àrea) i va fer 16 assistènci­es.

Juntament amb Benzema ha format la dupla atacant del campionat. Com a cirereta, va marcar el gol al Liverpool que va donar la catorzena Champions al Madrid després de guanyar la final de París.

El brasiler, per qui s’ha interessat el PSG, entre altres clubs, va aclarir els dubtes sobre el seu futur amb una entrevista concedida dimarts a Sport TV del Brasil: “Vull continuar al millor club del món. Això acaba de començar i tinc moltes coses per guanyar. Espero comptar molts títols al final de la meva carrera”, va assegurar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain