La Vanguardia (Català)

Puig: “Competir amb Alemanya no ha estat mai fàcil”

-

El president de la Generalita­t valenciana, Ximo Puig, va destacar que l’aposta de Ford a Almussafes “garanteix l’impuls d’una indústria essencial per a l’economia valenciana”. La inversió comptarà amb ajuts del Perte (Pla Estratègic per a la Recuperaci­ó i la Transició Econòmica).

Puig va valorar el procés viscut com a “difícil” i, tot i que no va concretar els detalls en què es va dur a terme la negociació per “confidenci­alitat”, va afirmar que “competir amb Alemanya mai és fàcil”.

Puig va subratllar que “la Generalita­t valenciana sempre ha col·laborat i col·laborarà en el procés d’inversió a la Comunitat Valenciana” i va valorar el paper que han tingut els responsabl­es de Ford a Almussafes, la “implicació” del president del Govern, Pedro Sánchez, i l’acció dels sindicats i treballado­rs, amb un agraïment especial de la feina de Carlos Faubel, de la UGT.

“Ha guanyat l’excel·lència de la fàbrica, que és la més competitiv­a d’Europa. Ha guanyat la Comunitat Valenciana perquè és un espai segur per invertir i una terra d’oportunita­ts. El de l’automòbil és un sector motor de l’economia”, va defensar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain