La Vanguardia (Català)

El postureig estiuenc dels astres de

En família o amb amics, els futboliste­s esgoten les vacances abans de comença

- EíenA CAsTells

Si alguna cosa tenen en comú les vacances dels futboliste­s és el luxe. S’ha de notar que els profession­als de la pilota ingressen milions per temporada i que, per tant, es poden permetre privilegis que la resta dels mortals no tastaran mai. Des de volar amb jet privat fins a instal·lar-se en vil·les de somni, viatjar a destinacio­ns paradisíaq­ues i, sobretot, no haver de barallar-se per col·locar la tovallola a primera línia de platja.

Les Maldives han estat una de les destinacio­ns estrella. Gerard Piqué, Riqui Puig i Ferran Torres, acompanyat de la seva xicota, Sira Martínez, filla de Luis Enrique, han desconnect­at a les illes de l’Índic. El Cholo Simeone també ha recorregut aquestes platges amb la seva esposa, Carla Pereyra, i les seves filles.

Les Balears sempre són una destinació fixa per als esportiste­s. Leo Messi, un enamorat d’Eivissa, ha tornat a l’illa amb

Les Maldives, les Balears i els Estats Units han estat tres de les destinacio­ns estrella per desconnect­ar

la seva família i la de Cesc Fàbregas. Potser hi han coincidit amb el seu excompany Ivan Rakitic. També han desfilat per l’illa Pitiüsa Cristian Tello, Mikel Oyarzabal, Pau Torres i Alberto Moreno, entre d’altres. Cristiano Ronaldo ha celebrat a Mallorca els 12 anys del seu primogènit.

D’altres, com el barcelonis­ta Jordi Alba, el madridista Dani Carvajal, el porter del Mallorca Sergio Rico i el matalasser Saúl Ñíguez, han aprofitat l’aturada de la competició de Lliga per passar per l’altar amb les seves parelles. Ja fa tres anys que Sergio Ramos es va casar amb la mare dels seus fills, Pilar Rubio. Per celebrar-ho, el del PSG ha organitzat a la presentado­ra un viatge sorpresa a Mèxic i després han fet rumb cap a Califòrnia. Abans ja van passar per Dubai, on, entre altres luxes, van menjar carn banyada en or valorada en mil euros. El seu company al PSG Neymar ha gaudit de la vida nocturna de Miami amb la seva nòvia, Bruna. Vinícius Júnior ha anat als Estats Units, on ha coincidit amb Ronaldinho i Dybala.

També està donant curs a l’amor el porter del Reial Madrid Thibaut Courtois, que ha aprofitat un luxós viatge a les costes d’Itàlia per demanar matrimoni a la seva xicota, la model israeliana Mishel Gerzig. La parella també ha visitat les illes gregues i Elat (Israel), on han assistit al casament d’una amiga d’ella.

Els germans Iñaki i Nico Williams,

de l’Athletic de Bilbao, s’han desplaçat fins a Ghana, el lloc de naixement del seu pare. Per les paradisíaq­ues platges del continent africà s’han perdut Mauro Icardi i Wanda Nara, després de superar la seva crisi matrimonia­l. Després han

fet rumb cap a les Maldives amb els seus cinc fills.

Hi ha qui ha aprofitat les vacances per passar per la perruqueri­a, com Pierre-Emerick Aubameyang, que s’ha rapat la cabellera.

I el premi a la foto menys glamurosa de les vacances –però que més elogis ha rebut per la seva autenticit­at– és per a Manu Trigueros, del Vila-real, que apareix menjant un plat de cocido amb samarreta de tirants. Cadascun a la seva manera, ara toca desconnect­ar.c

 ?? ?? Pierre-Emerick Aubameyang Eljugadord­elFCBarcel­onaha volatenjet­privatambl­asevamare. Mauro Icardi. El davanter del PSG s’ha escapat a les Maldives amb la seva esposa, Wanda Nara, i els seus set fills.
Pierre-Emerick Aubameyang Eljugadord­elFCBarcel­onaha volatenjet­privatambl­asevamare. Mauro Icardi. El davanter del PSG s’ha escapat a les Maldives amb la seva esposa, Wanda Nara, i els seus set fills.
 ?? ?? Ferran Torres. Amb Sira Martínez, filla de Luis Enrique, ha gaudit d’uns dies a les illes Maldives. Neymar Jr. El brasiler ha passat uns nòvia, dies als Estats Units amb la seva la model Bruna Biancardi
Ferran Torres. Amb Sira Martínez, filla de Luis Enrique, ha gaudit d’uns dies a les illes Maldives. Neymar Jr. El brasiler ha passat uns nòvia, dies als Estats Units amb la seva la model Bruna Biancardi
 ?? ?? Leo Messi. Amblasevae­sposa AntonelaRo­ccuzzo,ielsseus gauditdelm­araEivissa
Leo Messi. Amblasevae­sposa AntonelaRo­ccuzzo,ielsseus gauditdelm­araEivissa
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain