La Vanguardia (Català)

Murdoch i Jerry Hall trenquen

El magnat i la model es van casar ara fa sis anys

- Begoña Corzo Suárez

El magnat dels mitjans de comunicaci­ó Rupert Murdoch (91) i la model Jerry Hall (65) es divorcien després de sis anys de matrimoni, segons The New York Times, que cita com a fonts dues persones pròximes a la parella. Murdoch, d’origen australià i nacionalit­zat estatunide­nc, i Hall es van casar el març del 2016 en una mansió de Londres.

Jerry Hall, nascuda a Texas, va ser parella de Mick Jagger durant 21 anys. Es van casar a Bali pel ritu hindú el 1990, després d’un llarg festeig, però nou anys després van anul·lar el matrimoni. Tenen quatre fills en comú.

Per Murdoch, pare de sis fills, serà el quart divorci. La primera esposa va ser la model australian­a Patricia Booker, amb qui va estar entre el 1956 i el 1965. Tot seguit es va casar amb la periodista i escriptora escocesa Anna Torv, però després de tres dècades la va deixar per Wendi Deng, empresària d’origen xinès.

Els dos fills grans del principal accionista de Fox News i The

Wall Street Journal, amb una fortuna estimada en 16.000 milions d’euros, van provar d’impedir aquell casament perquè la intel·ligència dels Estats Units els havia advertit que Deng podia ser espia del Govern xinès. Tampoc no estaven d’acord amb el tracte que, segons ells, dispensava a Murdoch, 37 anys més gran que ella. Van estar junts del 1999 al 2014. Coincidint amb la separació, es va dir que Deng havia estat amant de l’expremier Tony Blair, però tots dos ho van negar.c

Per a l’empresari és el quart divorci, i per a ella, la segona separació, després de Mick Jagger

 ?? Peter Nicholls / Reuters ?? La parella el dia del casament
Peter Nicholls / Reuters La parella el dia del casament

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain