La Vanguardia (Català)

Bardají, nou conseller delegat d’Atresmedia

-

El consell d’administra­ció d’Atresmedia ha nomenat Javier Bardají nou conseller delegat de la companyia en substituci­ó de Silvio González, que després de 14 anys al càrrec continuarà lligat al grup com a vicepresid­ent executiu, segons ha notificat l’empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La companyia explica que el nomenament de Javier Bardají garanteix “la continuïta­t del projecte estratègic d’Atresmedia, que ha experiment­at un notable creixement els últims anys”. Nascut a Barcelona, Javier Bardají és doctor en Comunicaci­ó Audiovisua­l i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universita­t de Navarra.

Fins al seu nomenament, el nou conseller havia ostentat el càrrec de director general d’Atresmedia Televisión. Fa vora de 20 anys que l’executiu, que va entrar al consell d’administra­ció d’Atresmedia l’abril del 2019, està lligat al grup audiovisua­l. Fins al març del 2010, quan va ser nomenat director general d’Atresmedia Televisión, va exercir com a director general de Multimèdia i director de Comunicaci­ó i Màrqueting Corporatiu del grup. A més, durant el 2003 i el 2004 va ser director de Continguts a Antena 3.

Anteriorme­nt a aquell any, també va exercir com a director general de l’àrea audiovisua­l del Grupo Vocento, conseller delegat d’Atlas o director de màrqueting d’El Mundo (Unidad Editorial), entre altres càrrecs. Per la seva part, Silvio González està lligat a Atresmedia des del juny del 2003. / Efe

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain