La Vanguardia (Català)

Detingut per haver atacat amb benzina dos sensesostr­e

Els Mossos encara busquen els autors de la mort a punyalades d’un home a Sants-Montjuïc

-

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir un home sospitós d’haver atacat amb un líquid inflamable una parella de persones sense sostre d’uns trenta anys. Les agressions van tenir lloc al sud del barceloní barri del Raval, a l’avinguda Drassanes, cap a les vuit del matí, en una zona on abunden persones en situacions molt complicade­s.

Fonts pròximes a la investigac­ió detallen que les víctimes van patir diverses cremades lleus i que van poder anar soles a un centre sanitari proper. El presumpte agressor, també un habitual de la zona, va ser detingut i entregat als Mossos d’Esquadra per policies municipals al cap d’unes quantes hores.

Mentrestan­t, els Mossos d’Esquadra encara busquen els autors de la mort a punyalades d’un home de 41 anys que va tenir lloc a la part alta del carrer Lleida, a prop de la Ciutat del Teatre, al districte de SantsMontj­uïc, el dia anterior, poc abans de les sis del matí. Les primeres indagacion­s policials apunten que en aquest cas els presumptes agressors són dos homes que després van fugir. Encara no han transcendi­t les causes d’aquest homicidi.

Els Mossos d’Esquadra van detallar en un comunicat que cap a les sis del matí van rebre un avís del Sistema d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM) que els informava que hi havia una persona ferida al carrer. Quan els policies van arribar al lloc la víctima encara era viva. La divisió d’investigac­ió criminal de la regió policial de Barcelona dels Mossos d’Esquadra s’està fent càrrec de les indagacion­s.

La relació de fets luctuosos de les últimes hores a l’àrea metropolit­ana la completa una altra mort, en aquest cas la d’un septuagena­ri que va perdre la vida en l’incendi del seu domicili, a l’Hospitalet de Llobregat. Els Mossos ja van obrir una investigac­ió a fi de determinar les causes del sinistre, al número 168 del carrer Montseny. En principi aquesta mort no presenta indicis de criminalit­at. Alguns testimonis van assegurar que un coet llançat amb motiu de la revetlla de Sant Joan va entrar per la finestra del pis incendiat.

Els Bombers de la Generalita­t van tenir coneixemen­t d’aquest incendi poc abans de dos quarts d’onze de la nit. Una trentena de veïns de la finca van haver de ser desallotja­ts. Després van poder tornar a casa.n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain