La Vanguardia (Català)

El Barcelona Beach Festival torna a la platja del Fòrum en una edició “màgica”

Cancel·lat el 2020 i el 2021, a la cita hi haurà Marshmello i Armin Van Buuren

- Astrid Meseguer

El festival de música electrònic­a Barcelona Beach Festival (BBF) torna amb més ganes que mai a la platja del Fòrum i Parc de la Pau després de dos anys consecutiu­s cancel·lat per la pandèmia. “És una alegria tornar a celebrar la vida amb els amics i amb la família. Tornar a sentir la il·lusió, les ganes de celebrar i, sobretot, perquè aquest any tenim una setena edició molt especial en què finalment participar­à Marshmello, de qui anàvem darrere des de fa temps. A tothom li agrada. És el DJ més important del món actualment”, assenyala a aquest diari

Pino Sagliocco, director del BBF i president de la promotora Live Nation a Espanya, que organitza aquest festival estiuenc d’un sol dia, “un dels més importants del món de la música electrònic­a, juntament amb Tomorrowla­nd, i que alhora reuneix grans noms. És un autèntic festival d’artistes. No hi ha ningú que no sigui del top”, recalca.

L’esperat retrobamen­t serà el 2 de juliol. La festa començarà a partir de les 17 hores, quan s’obren les portes del recinte, i durarà fins diumenge a la matinada. “Ens fa falta tornar als festivals i als concerts. És el que em fa més feliç. Per això aquest any serà màgic, únic i molt emocionant tornar a veure els xavals ballar, cantar i alegrar-se’n. Després de moments tan tristos a la vida, cal posar-hi il·lusió. És una cosa que ens va molt bé, sobretot pel que hem passat i el que estem passant”, afegeix Sagliocco, que diu que s’emociona quan veu pares i fills junts divertint-se al festival. “Durant els últims anys hi han assistit moltes famílies”, afirma.

A més del productor i DJ dels

Estats Units de future bass, electrònic­a i electrohou­se Marshmello, que oferirà a Barcelona la seva única actuació a Espanya, l’esdevenime­nt reunirà un cartell de luxe que ja tenia previst actuar a l’edició de l’any passat i que està atapeït dels noms més destacats dins del gènere.

El DJ i productor discogràfi­c neerlandès Armin Van Buuren; Morten, DJ i productor danès que ha col·laborat amb David Guetta i que debutarà durant el BBF d’aquest 2022; Dimitri Vegas & Like Mike, duo belga de DJs d’EDM compost pels germans Dimitri Thivaios i Michael Thivaios; el productor i compositor d’EDM neerlandès Don Diablo; Sunnery James & Ryan Marciano, un altre duo especialit­zat

Morten, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Timmy Trumpet i Vini Vici actuaran el 2 de juliol

“Ens fa falta tornar als festivals i als concerts”, afirma Pino Sagliocco

en EDM, house i techno i en actiu des del 2009; l’australià Timmy Trumpet, conegut per utilitzar una trompeta per fer les seves cançons, i el duo d’origen israelià de gènere Psytrance Vini Vici.

Com a convidats especials pujaran a l’escenari l’espanyol Brian Cross; B2B Yves V, Chelina Manuhutu i Gonçalo. També s’hi uniran les actuacions d’Abel Ramos B2B Albert Neve, Dgrace & JP Candela, DJ Neil, Alex Now i Sergi Domene.

Sagliocco recorda amb nostàlgia la primera edició del Barcelona Beach Festival amb Avicii i David Guetta: “Sembla que faci una vida”. I espera que la gent s’animi aquest any a omplir la platja del Fòrum. “Esperem entre 25.000 i 30.000 persones. No hi ha cap pla millor per al dissabte 2 de juliol”, conclou.c

 ?? ?? Ambient a la platja del Fòrum durant l’edició del 2019 del Barcelona Beach Festival
Ambient a la platja del Fòrum durant l’edició del 2019 del Barcelona Beach Festival

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain