La Vanguardia (Català)

ASTR OLOGIA

- GIanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 21 de març al 19 d’abril

‹audireu d’abundància a la llar i sort en l’amor. Serà un dia per compartir amb la parella. A més, la vostra energia sexual serà forta.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Dia interessan­t, amb una gran capacitat espiritual i intuïtiva. A més, els desitjos que teniu en l’amor es podrien complir.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Compte amb la manera com us comuniqueu amb la parella, perquè podríeu barrejar les emocions amb la raó i acabar malament.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

Els vostres sentiments seran molt profunds, però hi podria haver tensió acumulada. No discutiu amb ningú, val més que aprofiteu el dia.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

Avui hauríeu de reflexiona­r sobre com us relacioneu amb la parella; si no li feu atenció, la podríeu perdre.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Dia tens en el terreny familiar, mireu de no discutir. Si us comuniqueu d’una manera amable aconseguir­eu més bons resultats.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Dia de forta energia sexual i per dedicar a la parella. Convideu la vostra mitja taronja a sortir i prepareu un ambient romàntic.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Massa tensió emocional: mireu d’evitar entrar en controvèrs­ia amb les persones que més estimeu i controleu el vostre fort ego.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Us convé sortir a fer esport; també podríeu descarrega­r l’energia excedent per mitjà de la sexualitat.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

Convideu la parella a sortir a un lloc que us agradi. I si no en teniu, feu el mateix amb les vostres amistats o amb qui estimeu.

A€quari 21 de gener al 19 de febrer

Dediqueu el dia a relacions sentimenta­ls, ja que hi haurà energia tant sexual com romàntica per a aquesta finalitat. Us divertireu.

Peixos 20 de febrer al 20 de març

Dia emotiu, però hi haurà una tendència a idealitzar les relacions. En general serà un dia ideal per als que es dediquin a l’art.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain