La Vanguardia (Català)

Fes que aquest estiu tot vagi sobre rodes amb Bosch i ‘La Vanguardia’

● Subscriu-te a ‘La Vanguardia’ per només 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a ● I, de regal, emporta’t el compressor d’aire de Bosch per inflar rodes i pilotes, valorat en 77,99€

-

Aconseguir que tot vagi sobre rodes és més fàcil del que t’imagines gràcies a la tecnologia. Des de La Vanguardia volem que tinguis a punt des dels pneumàtics del vehicle per viatjar per carretera amb seguretat fins a clàssics inflables de l’estiu com ara bicicletes, pilotes i matalassos. Per això, amb la subscripci­ó a La Vanguardia et regalem el pràctic compressor d’aire Bosh easy Pump, valorat en 77,99€, perquè puguis inflar de manera senzilla i còmoda tota mena de rodes de cotxe, motociclet­a i bicicleta, pilotes i accessoris aquàtics sempre que ho necessitis. una eina de disseny compacte, maneig intuïtiu i carregable mitjançant

Infla fàcilment pneumàtics, pilotes i matalassos amb el compressor d’aire Easy Pump de Bosch

uSB, ideal perquè tot rodi a la perfecció.

Subscriu-t’hi ara per només 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a, i posa’t al dia amb la informació veraç, plural i rigorosa que t’ofereix La Vanguardia. Rebràs el diari cada dia a casa teva o el podràs anar a buscar a qualsevol punt de venda. Amb La Vanguardia en paper podràs llegir tots els articles d’opinió, notícies escrites amb rigor periodísti­c, anàlisis per entendre millor la realitat i grans reportatge­s. A més, amb la subscripci­ó rebràs tots els suplements de LaVanguard­ia −el QuèFem? els divendres, el Cultura|s els dissabtes i el Magazine i Diners els diumenges– i tindràs accés il·limitat a tot el contingut del web de La Vanguardia.

i de regal amb la subscripci­ó rebràs aquest magnífic compressor d’aire easy Pump de Bosch per inflar des de rodes fins a pilotes de futbol i de bàsquet i accessoris de natació. una eina precisa i intuïtiva amb funció de preselecci­ó d’inflat i bateria integrada que podràs carregar amb rapidesa a casa o de viatge mitjançant una entrada uSB.

i els avantatges no s’acaben aquí! Ser subscripto­r de

Ser subscripto­r de ‘La Vanguardia’ et permet estalviar i gaudir d’esdevenime­nts exclusius

La Vanguardia et permet estalviar cada mes amb els descomptes del Club Vanguardia. Amb la teva targeta del Club podràs aprofitar descomptes en espectacle­s, viatges, restaurant­s…, a més de participar en sortejos i assistir a esdevenime­nts exclusius.

Aquest estiu, refresca’t mentre t’ho passes d’allò més bé a marineland Catalunya, a Palafolls, amb un 30% de descompte en l’entrada, i a PortAventu­ra Caribe Aquatic Park amb un 5% de descompte en l’entrada. i completa lateva experiènci­a a Port Aventura World gaudint de les atraccions de PortAventu­ra Park amb un 35% de descompte fins a 4 entrades d’un dia.

Vola cap a la destinació dels teus somnis amb eDreams amb un descompte de 20€ en els bitllets d’avió a partir de 100€, i troba el teu allotjamen­t ideal amb Booking.com amb un descompte de fins al 25% en allotjamen­ts selecciona­ts.

i si encara no tens les entrades per gaudir de la millor música als festivals d’aquest estiu, aprofita els descomptes amb la teva targeta del Club! Tens un 10% de descompte en les entrades per al Cap Roig Festival, a Calellade Palafrugel­l, del 22 de juliol al 15 d’agost, i al Summerfest Cerdanya, del 13 al 27 d’agost, a Alp. Descobreix totes aquestes propostes i moltes més a clubvangua­rdia.com.

no deixis escapar aquesta fabulosa promoció de subscripci­ó a La Vanguardia per només 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a, i emporta’t de regal el pràctic compressor d’aire easy Pump de Bosch. Si ja ets subscripto­r, també te’l pots emportar. Truca’ns al 933 481 482 i t’informarem de com aconseguir-lo.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain