La Vanguardia (Català)

Espanya treu una gran nota en el primer test abans de l’Eurocopa

- Carlos Novo

La selecció espanyola femenina va golejar (7-0) al Nuevo Colombino de Huelva a Austràlia en el primer assaig per a la pròxima Eurocopa, que comença el 6 de juliol a Anglaterra. El partit va ser igualat en el primer temps, que va acabar 1-0 per a l’equip de Jorge Vilda gràcies a un golàs d’Aitana Bonmatí al 44, un cacau que va agafar corba i va entrar per l’escaire.

A la segona part tot va ser molt senzill per al combinat espanyol. Al 48 la també blaugrana Mariona va aconseguir el 2-0 amb una rematada des de trenta metres i al 53 va ser Esther qui va fer pujar el 3-0 al marcador amb un cop de cap després d’un córner servit per Alèxia Putelllas.

No hi va haver cap reacció de l’equip australià, dotzè en el rànquing mundial (Espanya és setena), i el joc va ser un monòleg espanyol. Lucía va marcar el 4-0 al 58 i al 80 altre cop Lucía va aprofitar un refús per marcar el 5-0. En els minuts finals va ser Irene Guerrero qui va sumar un altre doblet per al 7-0 definitiu.c