La Vanguardia (Català)

Foment premia Víctor Grífols, Raimon Grífols i Enric Lacalle

-

Foment del Treball ha atorgat les medalles d’honor a Víctor Grífols Deu i Raimon Grífols Roura, consellers delegats de Grifols, i a Enric Lacalle Coll, president d’Automobile Barcelona, per la seva trajectòri­a profession­al i el seu impacte en la societat.

La patronal, que avui celebra el dia de l’Empresa a les Drassanes Reials, també atorga els premis Carles Ferrer Salat. En la 15ena edició es premien set empreses: Noel, pel seu compromís social; Agromillor­a, per la seva innovació i noves tecnologie­s; Colonial, pel seu desenvolup­ament sostenible; Cromogenia Units, per la seva internacio­nalització; Unilever Spain, per la igualtat, i dos premis ex aequo: MiWendo Solutions i Roldós, com a pimes d’aquest any.

Els consellers delegats de Grifols han estat reconeguts per la seva activitat aquest últim any. L’empresa es manté com a líder en la indústria en producció de medicament­s derivats del plasma i medicina transfusio­nal.

Lacalle va ocupar càrrecs directius en diferents consells d’administra­ció d’empreses, com ara Abertis o Red Eléctrica Española. També va ser delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona

i president del Comitè Executiu del mateix durant vuit anys. Lacalle va ser membre del consell d’administra­ció de la Fira de Barcelona, president executiu del Barcelona Meeting Point i també president executiu del Saló Internacio­nal de la Logística i de la Manutenció.

Amb la institució dels seus premis anuals, la patronal Foment del Treball vol reconèixer i agrair l’esforç i la determinac­ió de personalit­ats destacades pel seu compromís amb el desenvolup­ament social i empresaria­l.c

La patronal atorga avui les medalles d’honor i els premis Carles Ferrer Salat

 ?? Xavier Cervera ?? Enric Lacalle és un dels guardonats
Xavier Cervera Enric Lacalle és un dels guardonats

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain