La Vanguardia (Català)

Demanen el vot per Colau a la gala L’Orgullosa, pagada per l’Ajuntament

-

La gala L’Orgullosa 28J, organitzad­a per l’Ajuntament de Barcelona a Montjuïc per reivindica­r els drets del col·lectiu LGTBI, es va acabar convertint “en un míting” en què l’artista Samantha Hudson va demanar el vot per a Ada Colau a les pròximes eleccions. Abans l’alcaldessa havia ballat de valent a l’escenari.

“L’alcaldessa ha aprofitat una causa compartida per muntar un acte electoral amb diners de tots”, va denunciar el regidor Joan Rodríguez de Junts, que també va assistir a la gala. El grup municipal ha registrat una pregunta dirigida al govern municipal per saber “el cost que ha tingut per a l’Ajuntament l’organitzac­ió de la gala en què el públic assistent va ser convidat a votar Ada Colau”.

Junts insisteix que el concert es va pagar amb recursos municipals i l’entrada era gratuïta per atreure tants assistents com fos possible. La mateixa alcaldessa va viure amb intensitat l’acte, tal com es pot comprovar als vídeos penjats a les xarxes socials. Ja a la part final, Colau va pujar a l’escenari per ballar amb els artistes i representa­nts de les entitats convidades, entre els quals va tenir un protagonis­me especial Samantha Hudson, amb uns tuits polèmics que van indignar fa mesos moltes feministes. Va ser ella qui va cridar: “Vull que voteu Ada Colau i els partits progressis­tes que ens donen suport”. Fonts d’alcaldia van emmarcar aquestes paraules “en la llibertat d’expressió de l’artista” i van afegir que “en cap cas no va rebre cap indicació de l’organitzac­ió”.

Junts exigeix saber quant ha costat l’acte, que va culminar amb l’alcaldessa ballant a l’escenari

 ?? LV ??
LV

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain