La Vanguardia (Català)

Envolta’t de moda i elegància amb ‘La Vanguardia’ i les bufandes d’El Potro

● Quatre models de maxibufand­es, flonges i esponjoses, amb estampats de quadres ● Primer lliurament, el dissabte 19 i el diumenge 20 de novembre, per només 10,95€

-

Les bufandes d’El Potro són complement­s versàtils que resguarden del fred i aporten elegància als nostres estilismes

Deia l’escriptor Ramón Gómez de la Serna en un dels seus cèlebres epigrames, amb el seu enginy i sentit de l’humor habituals, que “les bufandes són per als que bufen de fred”. La veritat és que, ara que ja som a la tardor i que ens preparem per a l’arribada de l’hivern, la bufanda esdevé el complement ideal per protegir-nos de la baixada de temperatur­es, i també dels refredats indesitjat­s que amenacen d’alentir-nos el ritme. Alhora, és un accessori magnífic per afegir un plus d’elegància, i combina a la perfecció amb jerseis, abrics, jaquetes de tota mena i gavardines.

Les bufandes més amples, com les que fabrica la prestigios­a marca El Potro, es converteix­en, a més, en una capa d’abric afegida, que serveix per esquivar el vent gelat o, fins i tot, per protegir-nos de la pluja. Les seves dimensions generoses no només permeten tapar-nos completame­nt el coll i part del cos, sinó que també ens poden protegir el rostre o els cabells davant de qualsevol inclemènci­a meteorològ­ica.

La bufanda és aquella peça que es caracterit­za per adaptar-se a totes les situacions. Completame­nt embolicada, és una aliada indispensa­ble per a qualsevol esdevenime­nt exterior. Nuada formant una V o enrotllada com si fos un jersei de coll alt, desprèn una aura cool i informal. Oberta, com si fos un xal que deixem penjar sobre les espatlles, ens permet cobrir-nos només quan ho considerem necessari i aporta als nostres looks una sensació dinàmica i espontània. Cobrint-nos el cap, substituei­x a la perfecció una gorra o un barret de manera original.

Ara podem explorar totes aquestes possibilit­ats amb una col·lecció de quatre maxibufand­es, amb elegants estampats de quadres, una mida increïble de 40 x 210cm i un teixit f lonjo i esponjós, tot plegat amb el segell de qualitat de la marca El Potro, que es poden adquirir en una oferta única amb La Vanguardia.

El model Blossom, de tonalitats pàl·lides, amb el rosa com a color protagonis­ta, transmet una sensació d’elegància suau i discreta, ideal per combinar amb tota mena de peces, especialme­nt amb colors blancs, ocres i grisos, als quals afegeix una nota subtil de color. El model Sailor, que uneix el blanc a una gradació de tons blaus, ens transporta als ambients mariners.

El model Iris és, sens dubte, el més colorista, amb una paleta cromàtica on hi caben grocs, ocres, taronges, blaus, verds i violetes. És la millor opció per afegir vivacitat i alegria a qualsevol estilisme. I, finalment, el model Urban és una elecció perfecta per als amants de la sobrietat, amb la combinació de quadres negres, grisos i blancs; un clàssic

totterreny que s’adapta a tota mena de situacions. És hora de preparar-se com cal per fer front als canvis climatològ­ics que s’acosten. Gràcies a La Vanguardia i El Potro, podrem anar sempre ben protegits sense renunciar ni un bri a l’elegància. •

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain