La Vanguardia (Català)

Guia per veure el Mundial

RTVE emetrà entre 19 i 20 partits en obert, mentre que Movistar Plus+ i l’OTT Gol Mundial oferiran els 64 matxs

-

Entre 19 i 20 partits en obert a RTVE i el campionat complet a la plataforma Movistar Plus+ i a la nova OTT Gol Mundial de Mediapro. Així es presenta la cobertura en la pantalla petita del Mundial de Qatar 2022, que comença diumenge 20 i es disputarà fins al 18 de desembre. Els horaris són favorables al teleespect­ador espanyol: començaran entre les 11 hores i les 20 hores.

V El Mundial torna a RTVE després de 24 anys d’absència. La 1 emetrà un mínim de 19 partits, inclosos tots els de la selecció espanyola. En el cas que Espanya jugui el partit pel tercer lloc, també l’oferiria; seria el partit número 20. Les retransmis­sions es reparteixe­n de la manera següent: 10 partits en fase de grups, incloent-hi el partit inaugural (Qatar-Equador, 17 h); quatre de vuitens; dos partits de quarts; les dues semifinals i la final. Els partits de la selecció espanyola a la fase de grups són contra Costa Rica (dimecres 23, 17 h), Alemanya (diumenge 27, 20 h) i el Japó (dijous 1 desembre, 20 h). Juan Carlos Rivero narrarà els partits, que comptaran amb comentaris­tes tècnics com Iker Casillas, Andrés Iniesta, Albert Ferrer, Carlos Marchena i Santi Cazorla.

P La plataforma televisiva de Telefónica oferirà els 64 partits del Mundial de Qatar 2022 –inclosos els que s’ofereixen en obert i els de la selecció espanyola– a través d’un nou canal de 24 hores dedicat exclusivam­ent a la competició. Els clients de la plataforma que tinguin contractat el paquet ‘LaLiga’ o ‘tot el futbol’ en la seva oferta podran accedir a aquest canal sense cost addicional i els nous clients podran disposar d’aquest contingut amb la contractac­ió d’aquests mòduls.

Una altra opció per veure tots els partits és Gol Mundial, la nova OTT llançada per Mediapro, grup propietari dels drets d’emissió a Espanya del campionat. El servei està disponible directamen­t en un sol pagament per 19,99 euros a GolMundial.com i sense la necessitat d’adquirir serveis addicional­s amb cap operador. La plataforma inclourà a la subscripci­ó un canal 24 hores dedicat íntegramen­t a la Copa del Món.n

 ?? MARKO DJURICA / Reuters ?? Un home al costat d’una rèplica de la Copa del Món davant de l’estadi Lusail
MARKO DJURICA / Reuters Un home al costat d’una rèplica de la Copa del Món davant de l’estadi Lusail

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain