La Vanguardia (Català)

“Barcelona és molt important per a l’ecosistema de l’estudi King”

Tjodolf Sommestad President de King

- Francesc Bracero Estocolm

L’estudi King pertany des del 2015 a la gran productora de jocs Activision Blizzard. Tjodolf Sommestad, a l’equip de Candy Crush des del principi, és president de King des del febrer d’aquest any.

S’imaginava fa deu anys que continuari­a aquí amb Candy Crush?

No sabíem que estaríem aquí asseguts celebrant 10 anys de manera tan saludable amb l’impuls que estem tenint i amb un creixement de dos dígits l’últim any, però sí que construirí­em plans que ens conduïssin a això. En pot revelar el secret? Sempre mirem d’aprendre dels jugadors, amb una cultura de curiositat i aprenentat­ge. Estem provant d’equilibrar l’art i la ciència.

Tornarem a parlar de Candy Crush d’aquí a 10 anys?

El món en què vivim evoluciona­rà, com va passar amb els telèfons intel·ligents i amb la pandèmia. No sé com serà, però el món continuarà evoluciona­nt els propers 10 anys. El que sí que sé és que tenim un equip fantàstic a King per afrontar els desafiamen­ts.

Quin paper juga a Candy Crush la seu de Barcelona?

Barcelona és una part molt important de King. Hi ha molt talent. Vam muntar l’estudi a Barcelona al principi i ha estat part de la recepta d’èxit de King. Hem atret una gran quantitat de talent d’Espanya, però també hi ha gent d’allà que ve a Suècia i gent que es trasllada a Barcelona. És una ciutat atractiva a Europa per viure-hi i podem oferir això a King. Aquesta varietat és una part important del nostre ecosistema d’estudi. I clarament representa una part clau per a nosaltres. c

 ?? King ?? Tjodolf Sommestad
King Tjodolf Sommestad

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain