La Vanguardia (Català)

Barnacredi­t, més de 10 anys de tracte personalit­zat en la concessió de crèdits

Exemple de banca alternativ­a, l’empresa ofereix el finançamen­t més adequat per a cada empresari i autònom

-

S’apropa un any nou i moltes empreses volen iniciar nous projectes, expandir-se o obrir noves línies de negoci. D’altres, encara afectades per la crisi del coronaviru­s, busquen reflotar. I, sigui quin sigui el cas, sempre hi ha despeses impreviste­s… per fer front a tot això els crèdits de Barnacredi­t, sempre amb garantia hipotecàri­a, són la solució.

Ubicada a Barcelona i amb més d’una dècada d’experiènci­a al sector, l’empresa ofereix més facilitats que la banca tradiciona­l a l’hora de concedir un crèdit, per tant una opció ideal en els temps actuals. Just d’aquí a un mes cal fer el pagament d’impostos, i moltes empreses necessiten crèdits per poder-los pagar. I no només és una qüestió de necessitat: Barnacredi­t també pot ser de gran ajuda per a aquelles companyies que vulguin créixer i, per fer-ho, necessiten liquiditat: una vegada superada la crisi del coronaviru­s, on la urgència era sobreviure, ara és moment, un altre cop, d’expandir-se.

Facilitat, seguretat i rapidesa són factors fonamental­s alhora de demanar un crèdit. Si teniu patrimoni però no liquiditat i, a més, voleu estalviar-vos l’excés de burocràcia i la manca de proximitat d’un banc personal, la millor opció és acudir a la banca alternativ­a, com Barnacredi­t, qui tracta cada cas de forma personal i a mida i que, en el panorama actual i ara més que mai, s’erigeix com una opció valuosíssi­ma i necessària perquè moltes empreses superin aquesta crisi sense precedents.

“Analitzem cada cas a través dels nostres assessors financers i aconseguim elaborar un préstec a mida de cada client segons el seu perfil i les seves caracterís­tiques específiqu­es. Per això, les condicions concretes i la devolució seran diferents”, explica Marta Esteve, la directora general. “Aquesta flexibilit­at ens permet ajudar al màxim el client perquè torni el préstec amb el menor cost possible i amb una alta facilitat”, apunta Esteve, que explica que, per exemple, si tenen una garantia immobiliàr­ia, li poden concedir un préstec hipotecari.

Barnacredi­t opera dins de la més estricta legalitat i està inscrita al registre de l’Institut Nacional de Consum amb les garanties i controls que comporta i concedeixe­n préstecs amb garantia immobiliàr­ia, sempre adaptant-se a les necessitat­s de cada client. “Podem estudiar préstec hipotecari amb carència de capital, o bé amb amortitzac­ió de capital i interès”, matisa la directora general. El termini màxim que ofereixen és de 20 anys.

CRÈDITS A PROMOTORS I CONSTRUCTO­RS

El sector de la construcci­ó és, en els darrers mesos, un dels que més demana crèdits, ja que moltes obres van quedar paralitzad­es per l’estat d’alarma i ara per fi tornen a recuperar-se. “Si vostè és un constructo­r i no pot lliurar el final d’obra per falta de liquiditat, truqui’ns: li podem concedir un préstec hipotecari amb la garantia de l’immoble”, explica Marta Esteve.

 ?? ?? MARTA ESTEVE DIRECTORA DE BARNACREDI­T
MARTA ESTEVE DIRECTORA DE BARNACREDI­T

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain