La Vanguardia (Català)

Sensualita­t i algun missatge als MTV

Les brillantor­s, les transparèn­cies i els ‘cut outs’ van triomfar als premis europeus

- Begoña Corzo Suárez

Taylor Swift va ser la protagonis­ta indiscutib­le dels MTV Europe Music Awards que es van lliurar diumenge a la nit a Düsseldorf (Alemanya). No només perquè la nord-americana va arrasar amb sis guardons, sinó també pel vestit joia que va lluir a la catifa vermella, una picada d’ullet al seu nou single, titulat Bejewelled. L’artista, que va aparèixer per sorpresa, portava una malla plena de pedreria de David Koma combinada amb un bodi negre amb escot de cor. I és que les brillantor­s, les transparèn­cies i els cut outs van ser, sens dubte, els reis de la nit.

La gala va ser presentada per Rita Ora i el seu marit, Taika Waititi. Ora també va optar per una granota naked dress de gasa negra amb un pronunciat escot hàlter del libanès Elie Saab. La peça, amb cua i un gran volant de tall pèplum al maluc, estava esquitxada de flors.

La tiktoker espanyola Lola Lolita, Elettra Lamborghin­i i Victoria Swarovski, per la seva part, van optar per vestits amb grans talls estratègic­s.

Els focus es van centrar en l’artista israeliana Noa Kirel, que representa­rà el seu país a la pròxima edició d’Eurovisió. La cantant va lluir top, pantalons i guants estampats amb la cara de Kanye West i cadenes amb l’estrella de David, obra de la dissenyado­ra Yuval Alroey. L’artista va explicar al seu Instagram que la roba que portava era “un missatge per al món”, o sigui, la resposta al raper pels comentaris antisemite­s.

Bebe Rexha, per la seva part, duia una teatral granota de vellut blau de la firma Bad Binch Tong Tong, en què Terrence Zhou mostra la seva visió poc convencion­al de la moda. Aquesta marca ha vestit celebritat­s com Karlie Kloss, Olivia Rodrigo i Camila Cabello. Qui també va acaparar totes les mirades va ser Riccardo Simonetti, influencer i activista

LGTB alemany, que va portar un esbojarrat vestit amb bitllets estampats i un barret amb serrells. La vetllada va tenir absències sonades, ja que no hi van assistir bona part dels nominats més famosos (i amb estil), com Rosalía, Harry Styles o els coreans Blackpink i BTS. Tampoc Bad Gyal, que està de gira per Sud-amèrica i es va alçar com la millor artista espanyola del moment. El vigilant de la platja David Hasselhoff, amb un informal esmòquing, va lliurar el premi al millor artista a Taylor Swift.

 ?? A E     MAN ’  E  v ??
A E MAN ’ E v
 ?? A E  zEEN ’  E  v ?? Estils. Bebe Rexha, de vellut. Noa Kirel i el seu missatge a Kanye West. David Hasselhoff i la seva dona,
Hayley Roberts. El vestit joia de Taylor Swift. Riccardo SimoI netti, de Jarina Hoermansed­er, i la granota dKMra
A E zEEN ’ E v Estils. Bebe Rexha, de vellut. Noa Kirel i el seu missatge a Kanye West. David Hasselhoff i la seva dona, Hayley Roberts. El vestit joia de Taylor Swift. Riccardo SimoI netti, de Jarina Hoermansed­er, i la granota dKMra
 ?? A E  zEEN ’  E  v ??
A E zEEN ’ E v
 ?? A E  zEEN ’  E  v ??
A E zEEN ’ E v
 ?? LNgzEAP EEN u ’  E  v ??
LNgzEAP EEN u ’ E v
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain