La Vanguardia (Català)

Colonial guanya 398 milions fins al setembre, un 116% més

-

La immobiliàr­ia Colonial ha guanyat fins al setembre 398 milions d’euros, un 116% més que en el mateix període de l’any passat, després d’assolir un volum de contractac­ió rècord de més de 136.000 metres quadrats.

El grup ha aconseguit, a més, un alt nivell d’ocupació de la seva cartera, d’un 96%, que arriba al ple en el cas de París, mentre que els ingressos per rendes escalen fins als 262 milions, un 12% més, especialme­nt pel bon comportame­nt de la capital francesa. Així doncs, els ingressos per rendes a París creixen un 17%, mentre que a Barcelona augmenten un 7%, i a Madrid, un 5%.

El president i el conseller delegat de la companyia, Juan José Brugera i Pere Viñolas, respectiva­ment, van destacar ahir que els resultats són “excel·lents” i que superen les expectativ­es, pel que van avançar que l’any acabarà amb magnituds per sobre de les previstes.

Els 136.000 m2 contractat­s, que correspone­n a 80 contractes de lloguer d’oficines, suposen un 16% més que fa un any, quan la immobiliàr­ia ja va batre un rècord. De fet, el 2021 va ser l’any amb el segon volum de contractac­ió més important de la història de la companyia.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain