La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Blanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Àries -1 de març al 19 d’abril

Avui serà un dia en què us sentireu amb ganes de fer moltes coses i també de tenir experiènci­es noves a la vostra vida.

Taure -0 d’abril al -0 de maig

D’altra banda, és possible que tingueu la necessitat de recuperar una cosa que vau perdre temps enrere, i podríeu aconseguir-ho.

Bessons -1 de maig al -0 de juny

En un pla més íntim, us sentireu una persona molt sensual i atractiva per als altres... Una cosa que us donarà alguna satisfacci­ó.

Cranc -1 de juny al -- de juliol

No oblideu durant tot aquest dia que serà gràcies a la tolerància i a l’educació que aconseguir­eu relacionar-vos positivame­nt.

Lleó -3 de juliol al -- d’agost

Establiu prioritats i aneu complint-les, així no se us acumularan tasques. No us oblideu d’acabar tot el que comenceu.

Verge -3 d’agost al -- de setembre

En el pla social, és possible que conegueu noves persones i que passin a formar part del vostre cercle d’amistats.

Balança -3 de setembre al -- d’octubre

El vostre sisè sentit i veu interna hi seran per ajudar-vos, si voleu escoltar de debò el que us diguin. Proveu d’aconseguir equilibri.

Escorpió -3 d’octubre al -1 de novembre

Potser esteu dedicant massa temps a la vostra vida profession­al i poc a la que concerneix a les relacions sentimenta­ls i familiars.

Sagitari -- de novembre al -1 de desembre

Eviteu els enfrontame­nts i tot anirà millor. Finalment, provar d’iniciar una conversa amb un estranger us aportarà molt.

Capricorn -- de desembre al -0 de gener

Una actitud positiva serà expressar-se amb suavitat; la diplomàcia i el diàleg sempre són les millors aliades davant les diferèncie­s.

Aquari -1 de gener al 19 de febrer

La vostra capacitat d’inventiva estarà molt activa durant tot el dia, i gràcies a ella, podríeu experiment­ar un cert avenç.

Peixos -0 de febrer al -0 de març

En l’àmbit familiar, és possible que tingueu problemes amb els vostres cunyats o parents polítics; si és així, proveu d’arreglar-ho.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain