La Vanguardia (Català)

“Quan sento ‘Qatar’ em ve al cap una samarreta del Barça”

- Anaïs Martí

A Risto Mejide (Barcelona, 1974) no li tremola mai el pols. Crític, sarcàstic però sempre sincer amb les seves opinions, el popular publicista, escriptor i presentado­r de televisió va assolir la fama després del seu paper imprescind­ible al jurat del programa musical Operación Triunfo. Entre els seus últims projectes sobresurt com a jurat del programa Got Talent de la cadena Telecinco, i a Cuatro com a presentado­r del programa d’entreviste­s Chester i el magazine de sobretaula Todo es mentira.

Jugar un Mundial a Qatar, com diu el seu programa, és tot mentida?

Aquest Mundial és una

constataci­ó més de la hipocresia en què estem instal·lades les democràcie­s occidental­s. Podem atiparnos de condemnar els règims teocràtics o dictatoria­ls, posar el crit al cel per l’atropellam­ent de llibertats i drets humans i, alhora, també vendre’ls les nostres armes, comprar el seu petroli o fins i tot jugar el seu Mundial.

Per què creu que passa tot això?

Tot això ens passa per haver avançat sols en la consecució dels drets i llibertats. És el que alguns anomenen realpoliti­k, per no dir-ne cinisme. Un cinisme que practiquem tots i cadascun de nosaltres. Perquè, dit això, jo no em penso perdre ni un sol partit. Què li passa pel cap quan li esmenten Qatar?

Una samarreta del Barça. Torna el seu programa d’entreviste­s amb el sofà més famós d’Espanya. A qui li agradaria interrogar al seu Chester?

M’encantaria entrevista­r

Leo Messi.

Qui creu que guanyarà? Tant de bo m’equivoqui, però crec que serà Alemanya.

I qui li agradaria que guanyés aquest Mundial? O la selecció argentina o bé Espanya.

 ?? ?? Ri "#$ M% &i ' % Publicista, e s c r i pt o r i presenta h or
Ri "#$ M% &i ' % Publicista, e s c r i pt o r i presenta h or

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain