La Vanguardia (Català)

Robada la credencial a una cap de la policia israeliana a Barcelona

- Mayka Navarro

Cada vegada són menys els espais que se salven de l’actuació sigil·losa dels lladres que actuen aprofitant una distracció, dels furtadors, dels mags d’arrabassar una bossa de mà sense sospites i sense fer soroll. Aquesta vegada la víctima ha estat una responsabl­e de la policia d’Israel, una superinten­denta, que estava allotjada en un hotel del carrer Rosselló de Barcelona, al districte de l’Eixample, i que esmorzava tranquil·lament a l’establimen­t.

Sense adonar-se’n, algú li va pispar la bossa de mà en què portava la credencial de policia a l’interior. Els fets van passar divendres a dos quarts de deu del matí.

Un responsabl­e de l’hotel Sercotel Rosellón va telefonar al telèfon d’emergèncie­s 112 per requerir la presència d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que es van acostar fins a l’establimen­t. La superinten­denta va acudir després a la comissaria de l’Eixample, a la plaça d’Espanya, per presentar-hi la correspone­nt denúncia. La unitat d’investigac­ió dels mossos del districte ja treballa amb les imatges de les càmeres de seguretat de l’hotel per intentar localitzar i identifica­r els lladres. Més enllà del consell d’estar sempre atents a les pertinence­s, una altra recomanaci­ó que també és molt útil en aquests casos, segons la policia, és anar al restaurant per esmorzar amb poques coses, perquè segurament les pertinence­s estan molt més segures a l’habitació de l’hotel o a la seva caixa forta.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain