La Vanguardia (Català)

Un treballado­r de la neteja mata el seu cap a Flix

El fugitiu es va embrancar en una baralla amb l’amo de la masia on treballava després que l’acomiadés

- Matía Navauuo

Una patrulla dels Mossos a la demarcació de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra busquen des de divendres a la nit un ciutadà ucraïnès de 45 anys com a presumpte autor de la mort d’un ciutadà alemany, amb qui va protagonit­zar una violenta baralla després que la víctima prescindís dels seus serveis en una masia aïllada de Flix. L’home va fugir a peu. Els fets van passar divendres a la nit a l’interior d’una masia aïllada d’aquest municipi, on un matrimoni alemany havia contractat els serveis d’un ucraïnès perquè els ajudés amb la neteja, segons van explicar a La Vanguardia fonts al corrent del cas.

El matrimoni havia decidit prescindir del treballado­r i així ho va comunicar a l’home divendres a la nit, segons va explicar després la dona de la víctima als investigad­ors. Una notícia que va provocar una reacció violenta del treballado­r, que es va enfrontar amb el propietari de la masia en una baralla que va provocar que la dona alertés els serveis d’emergència a través del telèfon 112. La víctima presentava un fort traumatism­e a la cara i, fins i tot, quan l’agressor va veure la gravetat de les ferides que tenia, va ajudar la dona a carregar-lo al seu vehicle per traslladar-lo al centre d’atenció primària (CAP) de Flix, on no van poder fer res per salvarli la vida.

La divisió d’investigac­ió criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre s’ha fet càrrec de la investigac­ió del cas i des de divendres a la nit un dispositiu especial busca el fugitiu. L’home té 45 anys, és força alt, més de 1,90 aproximada­ment, de complexió forta i va fugir a peu, perquè la bicicleta amb què es movia per la zona va aparèixer a la masia, l’escenari del crim. Ahir al vespre no constava que l’haguessin trobat.

Els Mossos d’Esquadra, a més, esperen rebre els resultats de l’autòpsia per tal de determinar les causes exactes de la mort, ja que aparentmen­t no s’hi percebien ferides provocades per arma de foc ni per cap arma blanca. c

 ?? Javi Jurio / arXIU ??
Javi Jurio / arXIU

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain