La Vanguardia (Català)

El Club de Vins de ‘Gourmet La Vanguardia’ celebra el 10è aniversari

Per a aquesta ocasió es posa a la venda una selecció formada per sis dels vins més valorats

- R E DAC C I Ó

La Van guard iai Mondo fino iniciaven fa deu anys un projecte en què la gastronomi­a i el món del vi eren els protagonis­tes. El Club de Vins de Gourmet La Van guardi acompleix una dècada de trajectòri­a sorprenent i regalant experiènci­es gastronòmi­ques als seus clients.

D u ra nt aquest temps , més de 500 vins han protagonit­zat les seves famoses seleccions mensuals. La subscripci­ó a aquest club h adonat l’ oportunita­t de rebre còmodament a casa sis ampolles de v i cada mes. Unes seleccion s del esquals han format part diferents cellers, procedents de diferents denominaci­ons d’ origen, ien què un equip de reconeguts experts sommeliers i enòlegs s’ han encarregat de donar-los forma, sempre amb l’ objectiu de sor prendre, descobrir i recomanar bon vi a un bon preu.

Am bels anys, el Clubs’ ha anat consolidan­t al mercat fins a liderar actualment l’ oferta de clubs de vins del país. L’objectiu d’aquest projecte ha estat sempre sorprendre i descobrir els millors vins als seus subscripto­rs. Convertir-los en experts, introduir-los en l acultura del vii també fer-los gaudir d’una cosa tan senzilla com obrir una ampolla de vi.

El Club de Vins de Gou r met La Van guardi a s’ ha convertit e nun punt de trobada p erals amants del vi ien una o port unitat pera neòfits d’ a prend rei conèixer els millors vins del país. Ambla plataforma gastronòmi­ca Gourmet La Van guardi a, han fet un tàndem de luxe a l’ e-com mer cega s tronòmic, am buna oferta on trobar els v ins més exclusius del mercat i els productes dela gastronomi­a més selecta .

Per celebrar aquests deu anys amb magnificèn­cia, el Club presenta la Selecció Especial 10 è Aniversari, formada pers is dels vins i els cellers més valorats en total a seva trajectòri­a. Es tracta desis vins negres de diferents denominaci­ons d’ origen catalanes que vans er valorats especialme­nt pels subscripto­rs del Club: La Quarta de Sant Josep Vins, Terra Alta; Tocat de l’ Ala de Coca i Fitó, Empordà; Abadal 5 Merlot, Pla de Bages; Loida na de Marco Abella, Priorat; Braó de Acústic Celler, Montsant, i Duro nade Mont rubí, Penedès.

Espot comprar aquesta sel ec ció pel preu especial de 55€ (pac k valor aten 95€) ala web w w w. gou r met lava n guardi a. como trucant al 935500105 (f ins a exhaurir existèncie­s). Tot un luxe que rebran a casa els subscripto­rs i els clients ocasionals del Club. Perquè la fidelitat és un dels punts clau del projecte, que ha arriba tala xifra demés de 16.600 clients. Altres dades queca l destacar són les prop de 1.000.000 d’ ampolles de vi venudes, tot un èxit: ens fa feliços veure com cada dia són més les person esques’ a fi cionena l vii confie nen Gourmet La Van guardi a per descobrir i gaudir d’ aquesta experiènci­a.

A més, des del Club s’assenyala coma través d’ aquesta proposta han ajudat a donar més visibilita­t apetits cellers, menys coneguts però amb grans vins, als quals moltes vegades és difícil accedir. Al voltant de 350 productors han format part del catàleg del Club, aportant la diversitat i la riquesa que ofereix aquesta indústria a tot el territori.

El Club de Vins de Gourmet La Van guardi a vol mostrar, ara que compleix deu anys d’ història, el seu agraïment a totes l esper sones que ha n cont r ibu ït a fer que sigui una realitat, als productors de vi, els artesans i els artistes d’ aquest art i, sobretot, atot sels subscripto­rs que han confiat en el Club per gaudir dela millor copa de v i. •

Aquests deu anys, ‘Gourmet La Vanguardia’ ha venut prop de 1.000.000 d’ampolles de vi

 ?? ??
 ?? ?? LAQ UA RTA N EG R E VINYES VELLES DO Te rra A lta
TOCAT DE L’A LA DO Empordà ABADAL 5 MERLOT DO Pla de Bages LOIDANA DOCa Priorat BRAÓ DO Montsant DURONA DO Pe nedès
LAQ UA RTA N EG R E VINYES VELLES DO Te rra A lta TOCAT DE L’A LA DO Empordà ABADAL 5 MERLOT DO Pla de Bages LOIDANA DOCa Priorat BRAÓ DO Montsant DURONA DO Pe nedès

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain