La Vanguardia (Català)

Mor una parella a casa seva pel fum d’un generador elèctric

- Esteve Giralt

Els Mossos d’Esquadra van localitzar diumenge sense vida una parella a casa seva, al terme municipal de Godall (Montsià). Es van trobar els cossos sense aparents signes de violència, segons van confirmar ahir fonts policials. La principal hipòtesi, en espera del resultat de les autòpsies forenses, és que la parella va morir de nit per la inhalació de monòxid de carboni. L’origen, alguna fallada en el grup electrogen que utilitzave­n per disposar de corrent elèctric o la mala ventilació de l’habitatge.

Les dues víctimes, de 54 i 61 anys, feia alguns mesos que s’havien traslladat a viure en aquesta casa del número 11 del carrer Sant Josep, de Godall. A l’habitatge no disposaven d’electricit­at, per la qual cosa utilitzave­n aquest grup electrogen dièsel per il·luminar-se, escalfar-se o cuinar.

La falta d’una sortida exterior o el mal funcioname­nt de l’aparell podria haver provocat l’acumulació de monòxid de carboni a l’interior. El generador elèctric va ser localitzat aturat a l’interior de la casa i sense combustibl­e, completame­nt buit.

Van ser els veïns els que van alertar els Mossos d’Esquadra que la parella feia uns quants dies que no donava senyals de vida i que tampoc se sentia funcionar el generador de gasoil. Els seus cotxes estaven estacionat­s des de feia dies fora de la casa, sense moure’s. Els agents es van desplaçar a l’habitatge i quan van veure que no responien a la seva trucada, van accedir a l’immoble per una finestra.•

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain