La Vanguardia (Català)

Qatar 2022

-

6 UNAI SIMÓN turista

Si algú li hagués fet pagar per assistir al matx, ningú no l’hi podria haver retret. Des de la seva àrea va veure les meravelles de l’equip i no va tenir ni un sol problema a la porteria.

7 AZPILICUET­A SOBRI

No va pujar tant per la banda com Jordi Alba, però ho va fer quan tocava. La seva solvència està fora de tot dubte. No va tenir cap oponent que li busqués les pessigolle­s.

7 RODRI DEFENSA

Luis Enrique el va ubicar com a central i no va defraudar gens. Costa Rica no el va posar en problemes, però tampoc no se’n va buscar. Ho va fer fàcil amb els peus i va estar ferm per dalt.

8 LAPORTE cap

L’expert de l’eix de la defensa va donar molta seguretat a Rodri i també va participar amb clarividèn­cia en la sortida de la pilota. No se li va registrar ni un sol error. Concentrat.

8 JORDI ALBA ressuscita­t

La millor actuació en molts mesos. Implicat, ofensiu i encertat, va pujar per la banda una vegada i una altra. Va fer l’assistènci­a del segon gol i va provocar el penal del tercer.

8 BUSQUETS c;mode

Sense cap oponent que l’obstruís es va moure amb facilitat i sense patir gens ni mica. El tipus de partit que li va fabulós, amb l’equip junt i ell podent llegir el joc.

9 GAVI preco<

El futbolista més jove que participa en un Mundial amb Espanya va filtrar la passada del primer gol. Va recuperar pilotes, no va parar de moure’s i va firmar el cinquè.

9 PEDRI arquitecte

Un plaer per a la vista. Va distribuir el joc amb una precisió matemàtica. Va regalar assistènci­es a tot arreu i tot ho va fer amb sentit. Va impartir una lliçó com a mitjapunta.

8 F. TORRES resolutiu

Va arrencar per la dreta i de vegades va intercanvi­ar la posició amb Olmo. No li va tremolar el pols al penal i després va repetir resolent un embolic gràcies a la insistènci­a.

8 DANI olmo ART=STIC

Va disposar de la primera ocasió del matx, però a la segona no va perdonar. El seu control girant sobre el seu eix val el preu d’una entrada. Es va desmarcar amb criteri.

8 M. ASENSIO INTENS

Va interpreta­r de meravella la posició de fals nou i es va mostrar menys fred de l’habitual. Va connectar el segon amb l’esquerra. Després va passar a la banda.

MORATA

8 No >able. Va sortir per Torres, va fer la passada del cinquè i va fer el setè.

C. SOLER

7 Efica ?. Va fer el sisè. BALDE 6 Deb @>an>. Es va estrenar per Alba i va galopar amb energia. KOKE 5 Ve >er[. Va substituir Busquets. Suma. NICO WILLIAMS 5 No @. Primer Mundial.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain