La Vanguardia (Català)

Sara Carbonero parla amb una cançó

La periodista es manifesta després d’haver estat operada d’urgència

-

Sara Carbonero ha trencat el silenci hores després que se sabés que va ser operada d’urgència a la clínica Università­ria de Navarra, a Pamplona, després d’una de les revisions pel càncer d’ovaris que va patir el 2019.

La periodista no ha fet declaracio­ns, sinó que ha publicat al seu Instagram una cançó carregada de significat. Es tracta de Poquito de l’artista canària Valeria Castro, que va entrevista­r fa uns mesos en el seu desaparegu­t programa radiofònic sobre música. La lletra diu, entre altres frases: “Guarda sobre el que es su propio techo. Todos los justifican­tes de los hechos. Guarda una maleta por si hay que partir. Suena en su cabeza un eco que aún arrastra. Una misma historia siempre la desgasta. Cansada de justificar cómo vivir...”.

A la clínica, Carbonero està acompanyad­a de la seva mare, Goyi, i la seva germana Irene, i també està molt pendent d’ella la periodista Isabel Jiménez, la seva íntima amiga i sòcia en la firma de moda Slow love, que l’ha visitat. Precisamen­t, la presentado­ra dels informatiu­s de Telecinco no ha fet declaracio­ns públiques, però la col·laboradora de Sálvame, Marta López, va coincidir amb ella a la sala de maquillatg­e de la cadena i en preguntar-li per Sara Carbonero li va respondre: “No et preocupis, que està molt bé; estigues tranquil·la”. L’exfutbolis­ta Iker Casillas, exmarit de Sara Carbonero i amb qui té dos fills, Martín (8) i Lucas (6), es troba a Qatar cobrint el Mundial de futbol per a Radiotelev­isió Espanyola, com a comentaris­ta. Quan es va assabentar de la intervenci­ó d’urgència de Carbonero es va oferir a cancel·lar la feina i tornar immediatam­ent a Espanya per cuidar-se dels seus dos fills. Però segons diversos mitjans de comunicaci­ó, va ser la mateixa Sara qui el va convèncer que es quedés a Qatar i deixés que la seva mare i la seva germana s’encarregue­ssin de la cura dels nens. I ha estat així, ja que dimecres Casillas va estar en la retransmis­sió del partit EspanyaCos­ta Rica.

Aquesta decisió demostra la bona relació que manté l’exparella; per això quan va saltar la notícia de l’ingrés hospitalar­i, el que va ser porter de la selecció espanyola va esclatar contra els mitjans de comunicaci­ó. A través del Twitter Casillas va escriure: “La cursa per donar la notícia. La cursa per donar la notícia encara que de salut sigui. La cursa per donar la notícia encara que de salut sigui i no pensar en l’implicat. La cursa de xerrar la puta notícia i no reparar en el mal que fan també a l’entorn. Lamentable. LA NOTÍCIA”.

Iker Casillas i Sara Carbonero es van separar el març del 2021, gairebé dos anys després que ell tingués un infart de miocardi durant un entrenamen­t, i al cap de poc temps que ella fos diagnostic­ada d’un càncer d’ovari.

A qui no s’ha vist aquests dies ni tampoc s’ha pronunciat és el músic Nacho Taboada, actual parella de Sara Carbonero.

La seva exparella, Iker Casillas, que és a Qatar, ha esclatat contra els mitjans per haver difós la notícia

 ?? ?? Lluitadora
Sara Carbonero es va haver de sotmetre a sessions de quimioterà­pia durant sis mesos després que se li detectés un càncer d’ovaris, el maig del 2019
Lluitadora Sara Carbonero es va haver de sotmetre a sessions de quimioterà­pia durant sis mesos després que se li detectés un càncer d’ovaris, el maig del 2019

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain