La Vanguardia (Català)

Xavi va a Qatar i serà al partit entre Espanya i Alemanya

- J. J. Pallàs

Xavi Hernández, entrenador del Barça, va anar ahir fins a Qatar per viure de primera mà la Copa del Món. El tècnic aprofitarà la seva estada per seguir les evolucions dels seus futboliste­s i per assistir a diversos matxs davant l’aturada de la Lliga i les vacances concedides als seus jugadors. En concret, l’egarenc viurà en directe dos partits de la fase de grups: l’Espanya-Alemanya i el Qatar-Països Baixos.

El tècnic blaugrana ha decidit ser present en dos partits que el toquen molt de prop. D’una banda, assistirà aquest diumenge a l’Espanya-Alemanya (20 h), en què a més de seguir les evolucions dels vuit futboliste­s del Barça que ha convocat Luis Enrique podrà reviure l’any 2010. En aquella semifinal del Mundial de Sudàfrica ell va ser gran protagonis­ta assistint Carles Puyol en un servei de córner.

El gol del central va suposar la classifica­ció de la selecció espanyola per a la primera final en una Copa del Món, que posteriorm­ent guanyaria contra Holanda.

Dimarts vinent anirà al Qatar-Països Baixos, on podrà saludar Félix Sánchez Bas, selecciona­dor de l’equip dels emirats, amb qui l’egarenc té una gran relació d’amistat des que va viure allà. Sánchez Bas es va traslladar el 2006 a Qatar i ha exercit diversos càrrecs a la federació qatariana, l’últim com a selecciona­dor. Xavi va viure sis anys a Qatar entre 2015 i 2021. Després d’abandonar el Barça va jugar quatre temporades a l’Al-Saad, equip en el qual també va fer d’entrenador.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain