La Vanguardia (Català)

Neymar, fora de joc fins a vuitens de final

L’estrella brasilera, un dilema

- Redacció

De nou, com en aquella Copa del Món del Brasil, la del 2014, Neymar té dificultat­s.

El pronòstic es va fer públic ahir: l’estrella brasilera té un esquinç greu al turmell dret, conseqüènc­ia d’un cop en el partit d’aquest dijous, el Brasil-Sèrbia, i es perdrà les dues últimes cites de la fase de classifica­ció i no tornarà a escena fins als vuitens de final (en el millor dels casos, el 5 de desembre, sempre que el Brasil arribi a aquesta ronda: les seves possibilit­ats són més que considerab­les, tenint en compte que els brasilers van atropellar els serbis en el debut: 2-0).

Si el 2014 Neymar s’havia perdut la humiliant semifinal contra Alemanya (com es pot oblidar aquell fatídic 1-7?) per una lesió d’esquena, aquesta vegada el problema és al turmell, problema que també turmenta Danilo, un altre home clau dels brasilers, un altre home que desapareix d’escena fins als vuitens de final.

Ni Neymar ni Danilo es van entrenar ahir al Grand Hamad Stadium i tampoc no jugaran contra Suïssa dilluns ni contra el Camerun divendres.

Tots dos havien marxat tocats del terreny de joc la vigília (en el cas de Neymar, es va veudar-se re substituït per Antony al minut 80), cosa que va fer que es qüestionés el seu futur a curt termini i es maleís la seva mala sort.

Mentre els metges analitzave­n el seu estat físic, el cos tècnic lamentava les circumstàn­cies i es preparava per a un mal pronòstic. La realitat és que no queda clar si podran reincorpor­ar-se en el que queda de Copa del Món.

“Hem de ser cautelosos amb les seves recuperaci­ons”, va dir un comunicat del cos mèdic. Al llarg de la seva carrera, Neymar ha estat 300 dies lesionat per culpa del turmell dret.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain