La Vanguardia (Català)

Messi: “Aquesta vegada hem complert, però no podem fallar més”

-

Va aparèixer Leo Messi quan la selecció de l’Argentina més ho necessitav­a. Un gol seu va canviar completame­nt un partit que l’albicelest­e necessitav­a guanyar davant de Mèxic després d’un debut amb una derrota inesperada contra l’Aràbia Saudita. El de Rosario va reconèixer després del partit que no havien mostrat el seu millor futbol, però van fer el que havien de fer per sumar els tres punts. “Era molt complicat aixecar-nos, perquè Mèxic juga bé, té un gran tècnic i maneja bé la pilota. A la primera part vam jugar amb molta intensitat i a la segona, quan ens vam calmar, vam tornar a ser el que som nosaltres. Pel resultat, l’eufòria i la necessitat es va fer el partit com es va fer, però calia guanyar”, es va sincerar el davanter.

Messi va reconèixer que el primer partit, en què van caure de forma sorprenent, els va costar molt. “Hi ha molts condiciona­nts en un primer partit. Molts nois que juguen el seu primer Mundial, l’horari. No són excuses, però no vam sortir com havíem de sortir”, va assegurar.

Davant de Mèxic no hi havia marge d’error, fet de què era conscient el deu. “Arrencava un altre Mundial per a nosaltres. I ho vam poder fer. Però ara no podem abaixar els braços. Ens vam posar així nosaltres, i sabem que tot seran finals, però no podem errar més”. Finalment, l’ídol argentí es va treure pressió després d’uns dies difícils assegurant “que aquesta vegada hem complert i cal seguir de la mà com hem fet sempre per aconseguir coses molt maques”, va assenyalar. Per la seva part, Ángel di María va destacar que la victòria els aporta tranquil·litat. “Vam poder donar-li una alegria a la gent, a nosaltres, a les nostres famílies. Continuem lluitant, com sempre, intentant donar-ho tot. Per sort es va donar i és una tranquil·litat per a tothom”. Finalment, Enzo Fernández va reconèixer haver complert “el somni de fer un gol a un Mundial”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain