La Vanguardia (Català)

Corinna va acceptar els 65 milions d’euros com una indemnitza­ció

- Maraángel Alcázar

Després de l’amor arriba la intriga. Al cinquè capítol del podcast de Corinna i el rei titulat Fals Nadal, Corinna Larsen relata els mesos posteriors a l’incident de Botsuana i el setge a què, segons la seva versió, va ser sotmesa.

El nou lliurament comença amb l’escena, explicada ja unes quantes vegades per Corinna, en què, a mitjanit, mentre dormia en un luxós hotel londinenc es troba un desconegut als peus del llit. En to dramàtic, Corinna explica també com en un posterior viatge de negocis a Rio de Janeiro (Brasil) es va veure perseguida per uns cotxes.

Després de tornar a Londres, Corinna diu que va rebre, el maig del 2012, un mes després de Botsuana, la primera visita del general Félix Sanz Roldán, aleshores director del Centre Nacional d’Intel·ligència, reforçant la vertisfact­òriament, sió en què es basa la demanda per assetjamen­t contra el rei Joan Carles que té en marxa en un tribunal britànic. En aquest punt, Corinna qualifica Joan Carles com a “rei bananer” i introdueix els arguments que els seus advocats han utilitzat en la demanda per assetjamen­t.

Enmig de tot aquests embolics d’espies, la narració del podcast situa l’estiu del 2012 una trucada de l’advocat suís Dante Canonica a Corinna, en la qual ell li explica que, graciosame­nt, el rei Joan Carles li regalarà 65 milions d’euros. Es tractaria d’una aparent donació en vida, però Corinna assegura que no li importen els diners i que durant el temps que va durar la relació sentimenta­l ella pagava molts comptes i s’atribueix ser una dona d’èxit en els negocis.

Corinna admet que va acceptar els 65 milions d’euros i afirma que van arribar a un dels seus comptes per un camí que no podia rastrejar-se i menys relacionar-se amb Joan Carles. Atribuint a Dante Canonica l’operació, Corinna li explica que l’advocat li diu que el rei Joan Carles, conscient de tot el que ha passat, vol assegurar el seu futur i el del seu fill Alexander.

Segons Corinna, els mesos següents, els immediatam­ent anteriors a l’abdicació, el rei va preveure instal·lar-se a Londres en un pis pagat pel sultà d’Oman i, alhora, anunciar-li que, en el futur, viurien junts al palau d’El Pardo. Tot per conservar el seu amor i casar-se amb ella, tot i que Corinna ja no l’estimava. Continuarà...c

 ?? LV ?? Corinna Larsen
LV Corinna Larsen

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain