La Vanguardia (Català)

Detingut per intentar cremar viva la seva parella, que està greu, a Lleida

-

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home que presumptam­ent hauria intentat cremar viva la seva parella provocant un incendi en un pis del municipi d’Artesa de Segre (Noguera). La dona, que podria haver estat ruixada amb líquid inflamable, està ferida de gravetat i està ingressada a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Ahir cap a les quatre de la matinada els serveis d’emergència del 112 van tenir coneixemen­t de l’incendi ocorregut en un habitatge a la plaça Major de la localitat lleidatana. Quan van arribar al lloc dels fets, van trobar una dona ferida per diverses cremades, van confirmar fonts policials a La Vanguardia. Entre les hipòtesis que s’estudien es creu que l’agressor, de 39 anys, hauria ruixat amb líquid inflamable la dona, que va ser traslladad­a a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona en estat greu amb cremades en un 20% del cos.

El delegat del Govern de la Generalita­t a Lleida, Bernat Solé, va mostrar el seu rebuig davant un nou cas de violència masclista i va lamentar que casos com aquest recorden “dia rere dia que aquest flagell continua vigent”.

Després d’intentar cremar la seva parella, l’agressor s’hauria escapat, però va ser detingut hores després al mateix municipi d’Artesa de Segre i va ser conduït a l’hospital Arnau de Vilanova (Lleida), ja que també presentava cremades.

El foc va calcinar el pis i fins a sis dotacions de bombers van haver d’actuar per extingir-lo.

Els Mossos d’Esquadra investigue­n si es tracta d’un cas de violència masclista.n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain