La Vanguardia (Català)

Mantingues casa teva impecable amb el netejador de vidres Bosch

● Ideal per netejar finestres, miralls, ceràmica i dutxes i per aspirar vessaments ● Emporta-te’l de regal subscrivin­t-te a ‘La Vanguardia’ per només 39€ al mes

-

Netejar els vidres sens dubte és una de les tasques de la llar més complicade­s i, tanmateix, és imprescind­ible perquè es vegi impecable. Per sort, fa anys que la tecnologia ens dona un cop de mà amb aparells cada cop més efectius i pràctics de fer servir. És el cas del netejador de vidres GlassVAC Solo Plus de Bosch, amb un disseny compacte que permet utilitzar-lo amb facilitat, per arribar fins i tot a llocs de difícil accés. Dissenyat per netejar finestres d’habitatges i de vehicles, miralls, ceràmica, condensaci­ó, dutxes i vessaments, té una autonomia de 30 minuts, suficient per netejar fins a 35 finestres o una superfície de 105 m2.

El netejador està valorat en 74,99€, tot i que ara pot ser teu de manera totalment gratuïta, simplement subscrivin­t-te a La Vanguardia per 39€ al mes sense compromís de permanènci­a. Amb la subscripci­ó, a més d’aquest regal, tindràs accés a la informació més plural i rigorosa. Amb La Vanguardia en paper, que rebràs diàriament a casa teva o podràs passar a buscar al punt de venda que et vagi millor cada dia, podràs llegir tots els articles d’opinió, anàlisis per entendre millor la realitat i grans reportatge­s.

A més, rebràs tots els suplements de LaVanguard­ia: el QuèFem? els divendres, el Cultura|s els dissabtes i el Magazine i Diners els diumenges. A www.lavanguard­ia.com ,la teva subscripci­ó també et dona accés il·limitat a tot el contingut de la web i et podràs descarrega­r l’edició impresa digital de La Vanguardia en PDF, i consultar-la cada dia a partir de les 23 h del dia anterior.

Així mateix, pel fet de ser subscripto­r, formaràs part del Club Vanguardia i gaudiràs de descomptes en espectacle­s, restaurant­s i viatges, així com en supermerca­ts i benzineres, entre molts d’altres. A més, no només tu com a subscripto­r podràs gaudir de tots aquests avantatges, sinó que podràs designar fins a cinc beneficiar­is perquè gaudeixin dels mateixos avantatges que tu.

Amb Sant Jordi a la cantonada, envia un ram a domicili a aquella persona tan especial aprofitant el descompte del 15% a Interflora.

O, si ho prefereixe­s, sorprèn-la amb un deliciós brunch, dinar o sopar a domicili estalviant fins a un 15% a Matías Buenos Días. Una altra opció infal·lible és convidar-la a un esmorzar o un berenar temptador de Manolo Bakes, que triomfen amb el seu exclusiu cafè aràbiga d’alta qualitat i els seus famosos i deliciosos Manolitos i Palmitas; tindràs un 15% de descompte en tots els establimen­ts de Barcelona.

Els més cinèfils començaran la primavera amb bon peu amb la subscripci­ó anual a Filmin, sempre carregada amb les millors joies de cinema independen­t i els grans clàssics de la història del cinema, estalviant un 20%. I si el que et ve de gust és una escapada a la sempre vibrant Madrid per gaudir dels seus grans espectacle­s en directe, et costarà triar entre dues superprodu­ccions musicals aptes per a tota la família: El Rey León, amb un 10% de descompte, i Aladdín ,ambun5%.

Si el que et ve de gust és permetre’t un caprici gastronòmi­c, amb el Club també tens moltes opcions per escollir. Per exemple, a Las Muns podràs degustar empanades argentines gurmet estalviant-te un 20%, mentre que als restaurant­s Vapiano tindràs un 20% de descompte cada dia per delectar-te amb el seu assortimen­t de pastes, pizzes cruixents, risottos saborosos i amanides divertides.

Consulta les condicions dels descomptes i descobreix la resta d’ofertes a clubvangua­rdia.com. I ara, quan t’hi subscrigui­s, a més de tot això, podràs emportar-te de regal el netejavidr­es BOSCH per a la llar, amb la qual cosa aconseguir­às que estigui sempre impecable. I si ja ets subscripto­r i també vols emportar-te el netejavidr­es, truca al 933 481 482 i informa’t de com aconseguir-lo.

El disseny compacte permet utilitzar-lo amb facilitat, fins i tot en llocs de difícil accés

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain