La Vanguardia (Català)

Gran Turisme per a tot

El nou Voge SR4 Max és un maxiescúte­r que combina tecnologia, prestacion­s i versatilit­at

- jordı botella

El competit segment dels escúters de cilindrada mitjana té un nou integrant de la marca Voge. Una nova versió en la qual es potencia l’ús turístic i ruter, sense perdre les seves acreditade­s virtuts urbanes. El vaixell insígnia d’aquesta marca xinesa prèmium que es caracterit­za per l’alt nivell d’acabament manté el motor d’un cilindre de 349 cc i 34 CV de potència. Un propulsor que destaca per la senzillesa de mantenimen­t, eficàcia, consum i agilitat de resposta.

Aquest nou escúter GT es comporta francament bé per ciutat, però les modificaci­ons introduïde­s l’habiliten també per a un ús per carretera més que digne. Així mateix, la renovada carrosseri­a aporta un atractiu estil en què destaca el seu confortabl­e seient en dues altures sota el qual podrem guardar dos cascos: un d’integral i un altre de tipus jet.

En general, la nova proposta de Voge es caracterit­za per un alt nivell de qualitat en tots els seus elements, un detall que l’acosta als grans competidor­s en aquest segment. Com ja és habitual en aquesta marca, l’SR4 Max munta components d’alta gamma, com les suspension­s Kayaba, frens Brembo amb sistema ABS de doble canal, control de tracció TCS i pneumàtics Pirelli Angel Scooter. S’hi afegeixen, a més, punys i seient calefactab­les; uns elements que s’aprecien i s’agraeixen quan circulem a l’hivern o amb mal temps.

El funcioname­nt dinàmic del Voge SR4 Max combina els avantatges que ofereix un motor monocilínd­ric en recorregut­s urbans amb una potència més que suficient per gaudir de sortides ruteres, tant en carreteres de revolts com en autovies.

Amb un pes de 214 kg, aquest escúter es condueix amb facilitat tant en entorns urbans com per carreteres sinuoses. I, sense ser un maxiescúte­r esportiu, el cert és que la seva manejabili­tat i agilitat l’acosten força a una conducció especial, de tacte precís i amb un marge de seguretat sempre gran. Tecnològic­ament, disposa d’accés sense clau, càmera integrada accionable des del manillar i una generosa pantalla TFT que ofereix gràfics en alta definició, molta informació i tota la connectivi­tat.

El Voge SR4 Max està disponible des de 5.787 euros i resulta una bona opció com a producte prèmium.

D’aspecte modern, amb un disseny de línies rectes amb il·luminació led en el far i intermiten­ts

Bona capacitat, amb dues guanteres amb presa USBi12Vala dreta i amb tancament

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain