La Vanguardia (Català)

El millor vi rosat s'elabora al Mediterran­i

En el fascinant món dels vins rosats, Gourmet La Vanguardia ens sorprèn una vegada més amb una exquisida selecció que celebra la frescor, la vitalitat i la sofisticac­ió del Mediterran­i

-

Amb una atenció cuidadosa a la qualitat i l'excel·lència, cada ampolla del pack et convida a explorar nous sabors i emocions en cada glop.

XV D’AGUSTÍ TORELLÓ MATA

El XV D’AGUSTÍ TORELLÓ MATA, amb denominaci­ó d'origen Penedès, ecològic i vegà, ens captiva amb el seu caràcter únic i la seva singularit­at. Elaborat 100% amb la varietat Xarel·lo Vermell, aquest vi és fruit d'una meticulosa verema manual, seguida d'una maceració de cinc hores amb les seves pells, que li confereix el seu distintiu color rosat. Amb una estructura i cremositat particular­s, el XV és una veritable joia enològica que no deixa indiferent cap paladar exigent.

BORN ROSÉ Barcelona

BORN ROSÉ Barcelona, elaborat a l’Alt Penedès, ens sedueix amb la seva frescor i vitalitat, reflectint l'esperit del Mediterran­i. Amb un 85% de garnatxa negra i un 15% d’ull de llebre, aquest vi lleuger i refrescant, creat per un grup de dones emprenedor­es de Barcelona, és perfecte per a acompanyar moments especials i celebrar la vida junt a la mar.

Dahlia d'U MES U

Tancant aquesta selecció, ens trobem amb Dahlia de U MES U, també amb denominaci­ó d'origen Penedès. Elaborat amb un 100% de garnatxa negra, Dahlia és una experiènci­a sensorial única. Amb les seves seductores notes florals de pètals de rosa i el seu paladar fresc però cremós, aquest vi ens transporta a una atmosfera de màgia i encant en cada copa.

Amb aquesta nova selecció de vins rosats que pots adquirir a gourmetlav­anguardia.com se'ns convida a explorar l'elegància, la frescor i la sofisticac­ió que caracterit­zen els millors rosats del Mediterran­i.

El pâté de fruits de mandarina, amb el seu sabor vibrant i natural, es fusiona amb el toc cítric i altament aromàtic del yuzu, creant una sorprenent simfonia de sabors.

Aquest torró, que forma part de la gamma Sinergia, s'eleva a un altre nivell amb un suau toc de xocolata que aporta una dolÁor equilibrad­a.

La textura suau i delicada del massapà, juntament amb la frescor de la mandarina i la intensitat del yuzu, fan d'aquest torró una veritable obra mestra.

 ?? PKGLV24040­2 ??
PKGLV24040­2
 ?? FOTO GOURMET ??
FOTO GOURMET
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? CN3152 ?? Presentaci­ó packs Natura
CN3152 Presentaci­ó packs Natura

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain