La Vanguardia (Català)

Llàgrimes del Canigó, l'oli que millor representa a la dieta mediterràn­ia

Llàgrimes del Canigó combina tres elements que la fan una marca d'oli d'oliva verge extra única: la terra on es conreen les seves oliveres, l'Alt Empordà, un mètode d'elaboració 100% artesanal i la història d'emprenedor­ia que hi ha darrere del projecte

-

El Mediterran­i, amb la seva histÚria mil·lenària i la seva rica tradició culinària, ens regala en cada gota d'oli d'oliva verge extra un autèntic tresor de salut i sabor.

I és que la dieta mediterràn­ia continua sent un far de salut i benestar, on l'oli d'oliva verge extra brilla amb llum prÚpia.

Reconegut pel seu perfil nutriciona­l excepciona­l, està replet de greixos monoinsatu­rats, antioxidan­ts i àcid oleic, convertint-ho en una elecció culinària intel·ligent i deliciosa. A més, nombrosos estudis científics recolzen els beneficis per a la salut associats amb el consum regular d'oli d'oliva verge extra.

Llàgrimes del Canigó, una marca de referència a la Costa Brava, ens convida a descobrir una experiènci­a culinària única, fusionant l'excel·lència dels seus productes amb la passió per la terra i la histÚria que hi ha darrere de cada ampolla.

Una marca premium amb arrels a l'Alt Empordà

Llàgrimes del Canigó combina tres elements que la fan una marca d'oli premium única: la terra on es conreen les seves oliveres, l'Alt Empordà, un mètode d'elaboració 100% artesanal i la histÚria d'emprenedor­ia que hi ha darrere del projecte.

En aquest paratge únic, envoltat per la brisa del Mediterran­i i la majestuosi­tat dels Pirineus, es conreen les oliveres que donen vida a aquest excepciona­l oli d'oliva verge extra. Amb un procés d'elaboració totalment artesanal, des de l'arbre fins a l'ampolla, cada gota d'oli de Llàgrimes del Canigó es converteix en una autèntica expressió de la terra i la cura dedicada a la seva producció.

La història de dos joves emprenedor­s

Darrere de Llàgrimes del Canigó trobem a Xavi Serra i Jesús Mach, dos joves emprenedor­s amb una passió compartida per la gastronomi­a i la naturalesa.

Jesús, advocat, i Xavi, dissenyado­r gràfic, unint els seus talents i passions, van decidir aprofitar l'estructura familiar del Trull d'Agullana per a crear receptes úniques d'olis d'oliva infusionat­s i així aconseguir gustos exquisits. La seva meta és convertir-se en un referent en la indústria dels olis d'oliva, oferint productes d'alta qualitat, riquesa cultural i gastronÚmi­ca del Empordà a través de cada gota dels seus exquisits olis.

La seva histÚria és un veritable exemple d'emprenedor­ia amb un toc romàntic, on l'amor per la terra i el paisatge del Empordà s'entrellaÁa amb la passió per crear un producte excepciona­l.

Varietat Argudell i infusionat­s

Les olives Argudell són recol·lectades a la Serra de l'Albera, a l'Alt Empordà, on els joves emprenedor­s han establert relacions prÚximes amb els agricultor­s locals que comparteix­en la seva passió per la qualitat i la sostenibil­itat.

A més, Llàgrimes del Canigó ofereix una varietat d'olis infusionat­s, creant combinacio­ns úniques que eleven el sabor de qualsevol plat i afegeixen un toc d'emoció a cada menjar.

Celebrant l'autenticit­at de la Costa Brava en cada mos

En definitiva, Llàgrimes del Canigó ens convida a celebrar l'autenticit­at i la diversitat de la cuina mediterràn­ia en cada mos.

Amb productes com la seva Via Domitia 2024 (AOVE Coupage) o el Auream Argudell (AOVE 100% Argudell)", Llàgrimes del Canigó convida a descobrir l'autèntic sabor de la Costa Brava en cada mos.

Ja sigui per a amanir una amanida fresca de tomàquet i formatge feta, o per a realÁar el sabor d'un plat de paella recentment preparat, aquests olis d'oliva verge extra afegeixen un toc d'autenticit­at i sabor a cada plat.

Tots els seus olis d'oliva verge extra són molt més que un condiment; són el resultat de la passió per la terra, la tradició i l'excel·lència culinària. Amb cada ampolla, ens conviden a assaborir l'essència de l'Alt Empordà i a gaudir d'una experiènci­a inigualabl­e.

La varietat d'oliva Argudell -autòctona de l'Alt Empordà- és la protagonis­ta indiscutib­le en l'elaboració dels olis de Llàgrimes del Canigó

 ?? FOTO LLÀGRIMES DEL CANIGÓ ??
FOTO LLÀGRIMES DEL CANIGÓ
 ?? FOTO LLÀGRIMES DEL CANIGÓ ??
FOTO LLÀGRIMES DEL CANIGÓ
 ?? FOTO LLÀGRIMES DEL CANIGÓ ??
FOTO LLÀGRIMES DEL CANIGÓ

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain