La Vanguardia (Català)

La Roca Village desplega el seu glamur en exclusiva davant els socis del Club

Moda, gastronomi­a i estil s’uneixen en un nou esdevenime­nt privat exclusiu del Club

-

Un selecte grup de deu membres del Club Vanguardia i els seus acompanyan­ts va gaudir el 8 d'abril passat d'un esdevenime­nt únic en el qual van poder conèixer de primera mà les últimes tendències de la temporada primavera-estiu. Els convidats van ser traslladat­s fins aquesta fantàstica destinació de shopping a l'aire lliure des de la Diagonal de Barcelona. Quan hi van arribar, els va rebre Ovidiu, personal shopper de La Roca Village, a The Personal Shopping Suites. Aquest espai distingit ofereix serveis d'estilisme, colorimetr­ia i Hands Free Shopping, la qual cosa eleva l'experiènci­a de compra a noves altures. Els seus experts estan a disposició dels clients en tot moment, els presten atenció personalit­zada i els assessoren tant per renovar l'armari amb les millors tendències com per trobar el regal perfecte.

Durant la trobada, Ovidiu va presentar les novetats, acabades d'arribar, i va compartir valuosos consells d'assessoram­ent personalit­zat amb els assistents. Va destacar colors com el groc llimona, el verd oliva, el blanc i degradats, que van des del color préssec fins al rosat. Tot i que va remarcar la importànci­a d'adaptar la paleta cromàtica a caracterís­tiques com el to de la pell, l'expert va encoratjar els presents a incorporar tons vius a la seva vestimenta, ja que aquests colors poden influir positiva

El personal shopper v are velar tips i tendències, i va fer un persona ls tyling als convidats

ment en l'energia que atrauen.

Aquesta temporada destaquen peces oversize i combinacio­ns que fusionen comoditat amb elements clàssics, com uns pantalons de xandall, un top i un blazer. Quant als teixits, va suggerir opcions com el lli i el cotó, coneguts per canalitzar noves energies i proporcion­ar una sensació de frescor i lleugeresa. Els assistents van prendre nota d'aquests tips i d'altres mentre degustaven un cÚctel. Després de la degustació, van tenir l'oportunita­t de passejar i comprar a les més de 150 boutiques que componen el Village per posar en pràctica els consells del personal shopper.

Aquest esdevenime­nt és només una mostra de les nombroses experiènci­es exclusives que oferim només per a socis del Club. Us animem a descobrir a clubvangua­rdia. com les prÚximes que estem preparant. Participeu en el sorteig. No us les perdeu!

n c

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain