La Vanguardia (Català)

Sembla que va ser ahir

- Margarita Puig

Dos d’iguals per a avui! Era una de les consignes noves, novíssimes, que potser no s’havien sentit mai fins ahir als passadisso­s del bulevard i la zona noble i que va fer que els despistats que no tenien el número de l’ONCE d’edició limitada amb què el club celebra una miqueta més el seu 125è aniversari correguess­in a buscar el cupó.

Es va sortejar ahir i, de moment, no se sap si avui ja volta per aquí algun afortunat. Tant si va tocar com si no, el que queda clar és que és un bitllet per guardar. Un bitllet per a col·leccionist­es (com els que Pere Hernández ha convocat d’aquí unes setmanes a les instal·lacions del club per exposar la seva bogeria pel tennis) i que segur que conservarà Judith Roma, la cap de sala (sales) d’aquest Aspic, que no para mai (1.000 serveis ahir!), i tot el seu equip de rem, sí, de rem (Maresme), amb Cristina Cubero al capdavant. Precisamen­t ahir, l’ànima més activa del Mundo Deportivo rebia Bustamante (vestit de verd, però molt verd, “gairebé api”, deien uns convidats a l’estand de Mango), l’estilós Luka Peros (Marbella a La casa de papel) i Sonia Caballero, la CEO de la Vegbiker de Torras, que sorprenia amb la seva caçadora ecològica en pell blau cel! (de la col·lecció que es presentarà la setmana que ve a la Moritz amb l’art urbà de Zurick i Kram pintant bikers en directe). Sense Nadal a la pista, però gairebé sense una gota de pluja (serà el primer dijous que no diluvia durant aquesta setmana en l’última dècada?, es preguntava Nico Romero, un històric a la porta de Casa Club amb 32 anys consecutiu­s al torneig), Javier Godó, comte de Godó, va presidir un dinar que va reunir Manuel Brufau, Josep Maria Xercavins i altre cop Jan Laporta i l’enèrgica (i elegantíss­ima, altra vegada d’YSL) Maite Barrera.

Tot roda. Roda bé i es nota quan et creues per l’hospitalit­y amb Andreu Benito al capdavant de Seidor i el seu equipàs de solucions informàtiq­ues que atén (i bé, molt bé) almenys set empreses diàriament, i un Jordi Cambra satisfet d’haver reforçat el torneig com a referent de sostenibil­itat (sense fum, pendent de la petjada hídrica i de carboni, amb il·luminació led, amb una atenta brigada sostenible, vas compostabl­e i un eficaç centre logístic de gestió de residus), solidarita­t (la Fundació Tennis Barcelona pressiona amb “la raqueta més solidària” i el segell de la “Llotja Solidària”) i de futur (ahir va arrencar el “mini Godó” o torneig Sub-14). Roda bé i ràpid. Sembla que va ser ahir que començava i avui ja som a quarts.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain