La Vanguardia (Català)

Entitats beneficiàr­ies dels Aces Solidaris 2024

-

Fundación Vinjoy

Adreçada a joves entre els 15 i els 30 anys, usuaris de la Xarxa de Salut Mental del Principat d’Astúries, que necessitin adquirir, mantenir i/o fomentar determinad­es competènci­es conductual­s, emocionals i socials que els permetin adquirir més autonomia personal, social i laboral.

El projecte aborda aspectes psicosocia­ls, educatius, formatius, laborals i de participac­ió a la comunitat dels i les joves, proporcion­ant-los habilitats, destreses i contextos que els facilitin l’autonomia personal i la independèn­cia a tots els nivells.

SMS Salut Mental Catalunya

Projecte Xarxajoves, de Salut Mental de Catalunya, acompanya joves d’entre 16 i 25 anys amb problemes de salut mental en el pas a la vida adulta. Duen a terme plans individual­s, activitats grupals i suport a les famílies.

Asapme Asociación Aragonesa Pro Salud Mental

Entitat social pionera en la defensa dels drets de les persones amb malaltia mental i en l’atenció a les seves famílies. Referent en tasques d’assistènci­a, rehabilita­ció, suport i integració social, ansietat, depressió, trastorn bipolar i esquizofrè­nia. Té un Departamen­t Infantojuv­enil especialit­zat en l’atenció a menors i adolescent­s que presenten algun tipus de problema de salut mental.

Projecte Home Sevilla Projecte Jove

Projecte Jove és un programa abordat per Projecte Home Sevilla que atén joves d’entre 14 i 21 anys, amb problemes d’ús de substàncie­s, ús inadequat de tecnologie­s, joc patolÚgic i abús de videojocs. Aquestes conductes problemàti­ques s’han agreujat els últims anys amb la presència de problemes de salut mental entre la població juvenil. La institució també dona suport a les famílies.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain