La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Blanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 21 de marÁ al 19 d’abril

Qualsevol projecte amb condicions noves tindrà un futur prometedor, així que serà millor que us hi poseu i no perdeu el temps.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Feu servir la ment, perquè ara estarà molt aguda, sana i lògica; a més, la manera d’expressar-vos us portarà a aconseguir tot objectiu.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tendireu a desconcent­rar-vos i això podria causar-vos problemes, sobretot en l’àmbit de la feina: proveu de fer una sola cosa alhora.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

El vostre gran optimisme serà el millor aliat que ara podríeu utilitzar, i a més, la sort estarà completame­nt de part vostra en el que feu.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

Una cosa nova es podria presentar avui i potser haureu de prendre la iniciativa perquè es concreti en un projecte o una feina.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

El més destacat serà la manera d’expressar-vos i relacionar-vos amb els altres, és per això que gaudireu molt de les relacions.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

L’amor i l’amistat es renovaran; a més, tindreu unes bones dosis de passió, comprensió i cert desig de comprometr­e-us.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Feu servir la intel·ligència i proveu d’arribar a acords que siguin justos, en especial en l’àmbit de la feina.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Potser hauríeu de planejar algun viatge de cap de setmana; també les festes a la feina podrien portarvos alguns beneficis econòmics.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

Els viatges seran propicis durant tot el dia, així que si en feu cap, no tindreu cap mena de problema en aquest aspecte.

Aquari 21 de gener al 19 de febrer

Més val que us organitzeu les idees i vegeu les coses de manera més pràctica, sense perdre de vista els ideals o la vostra manera d’actuar.

Peixos 20 de febrer al 20 de marÁ

No heu de representa­r el paper de la víctima, perquè això serà un tipus d’evasió que no us conduirà a obtenir uns resultats positius.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain