La Vanguardia (Català)

Guanyeu una estada a Futuroscop­e i viatgeu de Mart al món dels somnis

Participeu i descobriu totes les sorpreses que amaguen les 40 atraccions que hi ha

-

FUTUROSCOP­E Sortegem 1 estada a l’Hotel Alteora + esmorzar + entrades per a 4 persones

El Club Vanguardia us porta el sorteig d’una experiènci­a completa a Futuroscop­e, el parc d’atraccions de FranÁa, a Poitiers.

Prepareu-vos per passar un dia de diversió, fantasia i adrenalina, gràcies a les atraccions i els espectacle­s del parc, un lloc on gairebé tot és possible. Gaudiu de Caçadors de tornados, una atracció que simula un autèntic remolí de vent, gràcies a una pantalla LED circular que projecta escenes realistes i a una plataforma giratÚria que es mou en les quatre direccions. El 2022 va ser considerad­a la millor atracció del món en els THEA Awards! Una altra de les atraccions que us recomanem és Objectiu Mart. Compliu el vostre somni de fer un viatge espacial, experiment­ant erupcions electromag­nètiques i solars a una velocitat de fins a 55 km/h, i conqueriu l’espai amb el vostre esperit aventurer gaudint de la vostra dosi de velocitat en aquest roller coaster tan especial.

Prepareu la vostra motxilla imaginària per sobrevolar

Participeu a clubvangua­rdia.com per aconseguir la vostra estada gratis a Futuroscop­e

els cinc continents i visitar els llocs més bonics i recÚndits del planeta: del Ganges a Dubai, el desert del Sàhara o la muntanya Himàlaia, entre molts altres racons espectacul­ars. Alceu bé les vostres ales de falcó i al·lucineu amb les precioses vistes a El viatge extraordin­ari.

A més d’atraccions, també podreu gaudir d’espectacle­s divertits i encisadors, com el xou nocturn La clau dels somnis ,en què jocs de llums, projeccion­s sobre pantalles d’aigua i efectes en tres dimensions us submergira­n en un viatge cap al regne dels somnis, a la cerca d’una clau misteriosa. Què deu amagar?

No perdeu l’ocasió de participar en el sorteig de quatre entrades, per a dos adults i dos infants, i l’estada d’una nit amb esmorzar a l’Hotel Alteora. El 29 de maig és la vostra última oportunita­t per participar-hi!

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain