La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Blanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 21 de marÁ al 19 d’abril

Serà un dia de triomf i valentia; precisamen­t per això, tendireu a la seguretat que l’oposició que trobeu serà derrotada.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Amor, confianÁa, comenÁamen­t d’una relació, sentiments profunds i optimisme seran les paraules clau durant el dia d’avui.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Podrà ser un dia de certa abundància, fertilitat, productivi­tat i bellesa, a més de molt bona sort; no us podreu queixar.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

Potser noteu una certa tensió i l’haureu de suavitzar; si ho aconseguiu, sentireu més seguretat i podreu aconseguir noves coses.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

L’originalit­at i creativita­t brillaran en vosaltres. En general, sabreu fer servir els recursos per aconseguir projectes concrets.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La convicció i l’energia seran grans qualitats; per això, tindreu facilitat per resoldre, per a l’acció i el coneixemen­t.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tindreu molta facilitat per poder aprendre; a més, el vostre esforÁ serà constructi­u; sereu capaÁos de poder-vos expressar positivame­nt.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La reflexió, la lleialtat i la col·laboració seran elements que podríeu fer servir per millorar la manera tan ofensiva de comunicar-vos.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Podríeu fer noves inversions i buscar noves oportunita­ts. Les paraules clau avui seran: avenÁ, repte i proposició.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

La forÁa i el poder seran caracterís­tiques. En general, sereu capaÁos de canalitzar adequadame­nt les forces adverses de l’entorn.

Aquari 21 de gener al 19 de febrer

Bones notícies, avenÁ i expectació seran les caracterís­tiques d’avui. En general, sereu a prop del resultat que voleu.

Peixos 20 de febrer al 20 de marÁ

Podria ser un gran dia de canvis: mostreu-vos amables i expresseu les emocions obertament, potser obtindreu millors resultats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain