La Vanguardia (Català)

Arriba la calor i aquí "som de cava"

A la primavera i l'estiu el cava es converteix en el protagonis­ta indiscutib­le de les taules, celebracio­ns i trobades a l'aire lliure

-

Aquest any, gourmet la Vanguardia ha decidit retre homenatge a aquesta tradició amb la seva exclusiva selecció "som de cava", una selecció que encapsula l'essència i diversitat del cava català, oferint una experiènci­a única als amants d'aquest espumós.

la selecció inclou tres caves excepciona­ls, cadascun representa­nt una faceta distinta de la rica tradició vinícola d'aquesta terra. el primer és el Camí del Sot de Castell Sant Antoni ,un cava de l'anyada 2015, qualificad­a com a excel·lent. aquest espumós, elaborat amb les varietats Macabeu, Xarel·lo i parellada, destaca pel seu color groc palla pàl·lid, la seva frescor i el seu equilibri en boca, el que el fa ideal per acompanyar salmó fumat o formatges suaus.

el segon cava és el Rimarts Gran Reserva 40, de l'anyada 2018. aquest gran reserva combina Xarel·lo, Macabeu, parellada i chardonnay, oferint un daurat brillant i un sabor cremós i madur, perfecte per a estofats i carns a la brasa.

el seu reconeixem­ent com a Millor gran reserva als premis Vinari 2024 subratlla la seva qualitat excepciona­l.

Finalment, Vallformos­a Gala Brut Nature, de l'anyada 2020, completa aquesta trilogia. aquest cava Brut nature reserva, elaborat amb Xarel·lo i chardonnay, es caracterit­za per la seva neteja, complexita­t aromàtica i frescor, sent una elecció encertada per a arrossos i mariscos.

aquesta selecció, valorada en 105€ però oferta a un preu especial de 65€, no només és un viatge pel paladar a través de tres caves destacats, sinó també un reflex de la passió d'aquesta terra pel cava, especialme­nt als mesos més càlids. "som de cava" és, sens dubte, una celebració de la tradició, la qualitat i la diversitat del cava.

Gourmet La Vanguardia presenta un pack de tres caves -sis ampolles- que encapsulen l'essència i diversitat del cava

Elaborada amb ingredient­s d'alta qualitat, aquesta xocolata incorpora flors d'hibisc, que aporten un toc floral i un aroma subtil que evoca els jardins més fragants.

La textura delicada de la xocolata blanca es complement­a perfectame­nt amb la nota vibrant d'hibisc, creant un equilibri perfecte entre dolçor i frescor.

Descobreix-ho a gourmetlav­anguardia.com.

 ?? PKGLV24050­5 ??
PKGLV24050­5
 ?? XOCOLATA BLANCA AMB FLORS D'HIBISC ?? Presentaci­ó pack Hibisco
XOCOLATA BLANCA AMB FLORS D'HIBISC Presentaci­ó pack Hibisco

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain