La Vanguardia (Català)

Vendre patrimoni per mantenir amb vida Schumacher

La seva dona Corinna ha venut mansions, un jet privat i rellotges de luxe

-

El 29 de desembre del 2013, mentre gaudia de les vacances de Nadal amb la seva família, Michael Schumacher va tenir un greu accident amb un cop al cap mentre practicava esquí fora de pista als Alps francesos. Des d'aleshores, es desconeix l'estat real de la salut del pilot que va ser set vegades campió del Mundial de Fórmula 1, ja que la família amb prou feines ofereix informació pel que fa a la qüestió.

Segons va informar la setmana passada el diari The Sun, mantenir amb vida Schumacher té un cost de set milions d'euros cada any. Per assumir aquestes xifres, la dona de l'expilot, Corinna, ha decidit vendre una gran part del seu patrimoni, que inclou diverses mansions, un jet privat i fins i tot rellotges de luxe de què era tan aficionat el seu marit.

Després d'abandonar l'hospital on va estar ingressat, Michael Schumacher va ser traslladat a la seva mansió de Suïssa, però actualment viu a Mallorca, en una vil·la que al seu moment va pertànyer a l'empresari Florentino Pérez.

La Corinna va decidir comprar aquesta casa el 2018 per 30 milions d'euros, però ja s'havia desprès abans de l'habitatge que la família tenia a Noruega per passar les vacances.

Un altre gran ingrés econòmic va tenir lloc després de vendre la mansió de Suïssa on Michael va comenÁar la recuperaci­ó. Després que el portessin a Mallorca, aquella casa no es feia servir, de manera que la

Corinna la va vendre per 58,7 milions d'euros, que també van ser destinats a les cures de l'expilot.

La dona de Schumacher sosté que el seu marit ja no necessita tantes coses materials perquè mai tornarà a gaudir de certs luxes, com ara el seu avió privat, que també va decidir vendre per 31,6 milions d'euros.

A més de les mansions i l'avió, la Corinna també ha decidit vendre alguns dels rellotges de luxe del seu marit. Fa dues setmanes van sortir a subhasta a Ginebra vuit d'aquells rellotges, que van arribar a un valor de 4,4 milions d'euros, entre els quals destacava el Patek Philippe model 1948, de què només es van fer 58 exemplars. El que pertanyia a la llegenda germànica de la Fórmula 1 va ser venut per 2,5 milions d'euros.

L'última notícia oficial sobre l'estat de Schumacher és un comunicat que la família va emetre el 2019 per concloure les especulaci­ons. “Podeu estar segurs que continua en les millors mans i que fem tot el que podem per ajudar-lo. Sisplau, entenguin que seguim els desitjos d'en Michael i que mantinguem en privat una qüestió tan delicada com la seva salut”.c

El cost anual del tractament mèdic de l’expilot de Fórmula 1 puja a set milions d’euros

 ?? NurPhoto / Getty ?? La Corinna en una imatge presa al circuit de Bakú el 2023
NurPhoto / Getty La Corinna en una imatge presa al circuit de Bakú el 2023

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain