La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aquests dies gaudiu de facilitats econòmique­s. Especialme­nt, podríeu rebre beneficis gràcies a la família o, potser, a un bé immoble.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Venus a Taure, favorable amb Mart, anima la vostra vitalitat i benestar. Prengueu decisions que us ajudin a sentir-vos millor emocionalm­ent.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És un bon dia per abordar dificultat­s, potser relacionad­es amb un ésser estimat. Tindreu recursos per fer-ho, potser de caràcter econòmic.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mart a Càncer, favorable amb Venus, impulsa decisions valentes a favor d’un afer sentimenta­l. Bon moment per a les iniciative­s amoroses.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Facilitats per conrear relacions profession­als. Així mateix, és bon dia per impulsar activitats de caràcter artístic. Gran suport.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Bon moment per conrear relacions i mostrar-vos receptiu a les negociacio­ns quant a un projecte iniciat molt recentment.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Un afer econòmic rebrà impuls, potser una negociació, gràcies a decisions preses en l’àmbit profession­al. Procureu aprofitar-ho.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La jornada propicia que prengueu determinis importants en benefici de la parella, que, de fet, es mostrarà molt receptiva.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Són dies en què gaudireu de facilitats per desenvolup­ar la vostra feina, sobretot per expressar la vostra creativita­t i conrear acords.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La parella podria prendre determinac­ions oportunes sobre un tema relacionat amb els fills. Però aneu en compte amb possibles tensions.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És un període en què gaudiu de facilitats en qüestions familiars o per fer millores a casa, cosa que avui rep un impuls especial.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Facilitats per expressar la vostra creativita­t. També és bon moment per prendre decisions que beneficiïn un ésser estimat. No ho desaprofit­eu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain